POPULARNI INFLUENSER IMAO PET OPERACIJA U JEDNOM DANU: Kad vidite kako je ranije izgledao, zapitaćete se samo jedno (FOTO)

Autor:

Lifestyle

13.12.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kreator sadržaja za Jutjub do sada je dao oko 60.000 evra plastičnim hirurzima kako bi svoj izgled doveo do savršenstva.

POPULARNI INFLUENSER IMAO PET OPERACIJA U JEDNOM DANU: Kad vidite kako je ranije izgledao, zapitaćete se samo jedno (FOTO)

Foto: instagram.com/levijedmurphy

U svetu u kom potraga za lepotom nema granica pojedinci su spremni da urade neverovatne stvari samo da bi promenili svoj fizički izgled. Iako mnogi misle da industrija lepote počiva na ženama, sve je više muškaraca koji odlaze kod plastičnih hirurga.

Otkako je Turska postala najpopularnija destinacija za fizičku transformaciju zahvaljujući visokorazvijenom medicinskom turizmu, ljudi iz celog sveta odlaze u ovu evropsko-azijsku zemlju kako bi operisali grudi, nos, usta, obraze, zadnjicu ili se podvrgli barijatrijskoj hirurgiji.

Uslugama plastičnih hirurga koji rade u Turskoj nije odoleo ni Levi Džed Marfi (27), popularni jutjuber kojeg prati više od milion ljudi. Ovaj mladić je samo u jednom danu imao čak pet operacija koje će ga, veruje, približiti njegovom idealu lepote.

- Radio sam lifting lica, uklonio masno tkivo, podigao slepoočnice, uradio reviziju ožiljaka i liposukciju vrata. Kad sam se probudio, odmah sam zažalio što sam odabrao sve te procedure, ali sam u isto vreme znao koliko će one doprineti mojoj popularnosti. Bio sam svestan da ću privući pažnju – objasnio je Marfi.

Njegova majka bila je veoma zabrinuta što je on odlučio da ide na toliko intervencija odjednom. Iako njegovi pratioci s velikom pažnjom prate svaku operaciju na koju Levi Džed ide, mnogo je onih koji ocenjuju da je i ranije lepo izgledao, te da ne razumeju zbog čega je odlučio da se transformiše.

Levi Džed je do sada potrošio oko 60.000 evra na plastične operacije i iako tvrdi da je postao zavistan od njih, najavljuje da će u godinama koje dolaze verovatno usporiti sa odlaskom na intervencije.

- Moj jedini cilj je da postanem bogat i poželjan - kaže on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading