SJAJNO JE VIDETI OVO, MOGAO BIH DA SE SPREMIM ZA PARTIZAN: Dilejni RASPALIO maštu Grobarima!

Autor:

Sport

08.12.2023

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ne bi mi trebalo dugo"

SJAJNO JE VIDETI OVO, MOGAO BIH DA SE SPREMIM ZA PARTIZAN: Dilejni RASPALIO maštu Grobarima!

Foto: Euroleague.net

Partizan je sinoć nakon velikog preokreta savladao Armani iz Milana u 13. kolu Evrolige u Areni rezultatom 82:69. Ostala je velika pobeda u senci povrede Alekse Avramovića, međutim, raduje igra crno-belih koji se sada nalaze na pozitivnom učinku u Evropi sa skorom od sedam pobeda i šest poraza.

Nakon meča na društvenim mrežama se oglasio bivši igrač Olimpije iz Milana Malkolm Dilejni. On je tokom epizode u gradu "mode" delio svlačionicu sa sadašnjim prvotimcima Partizana Zekom Ledejom i Kevinom Panterom. 

Ispratio je duel poslednjeg tima za kog je nastupao pre nego što je odlučio da se povuče iz profesionalne košarke protiv beogradskih crno-belih, te nakon susreta istakao koliko je zadivljen onim što je video.

- Panter i Zek je trebalo da ostanu u Milanu. Ipak, pronašli su dom u Beogradu. Sjajno je videti kako su ih prihvatili navijači. Srećan sam zbog svoje mlađe braće - napisao je 34-godišnji Dilejni.

Potom je, tradicionalno, usledio poziv jednog Grobara da se vrati treninzima i pridruži se timu Željka Obradovića.

Mogao bih da se spremim kad bih stvarno hteo, ne bi mi trebalo dugo - odgovorio mu je Dilejni.

Malkolm je nekadašnji košarkaš Šalona, Budiveljnika, Bajerna, Lokomotive Kubanj, Atlanta Hoksa, Guangdonga, a poslednje dve sezone u karijeri proveo je upravo u Olimpiji iz Milana i od 2022. godine ne igra aktivno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading