ZEK LEDEJ PROGOVORIO: GREJALICA je TAJNA uspeha Partizana u Evroligi!

Autor:

Sport

08.12.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekscentrični krilni centar crno-belih ima svoje rituale.

ZEK LEDEJ PROGOVORIO: GREJALICA je TAJNA uspeha Partizana u Evroligi!

Foto: Starsport

Zek Ledej

Košarkaši Partizana savladali su Armani u Štark areni rezultatom 82:69 nakon preokreta u 13. kolu Evrolige, a jedan od najzaslužnijih za trijmuf bio je Zek Ledej.

Američki krilni centar standardno je jedan od ključnih šrafova mašinerije Željka Obradovića, a sinoć je postigao 15 poena uz fantastičnu igru u odbrani.

Bio je na parketu svaki minut za vreme serije 31:4, kojom su crno-beli prelomili meč, a nakon duela osvrnuo se na partiju svoje ekipe.

- Uvek je dobro pobediti, pogotovo na ovaj način. Pokazali smo karakter. Našli smo novi način da pobedimo, a to je velika stvar. Tako se postaje šampionski tim, tako se ide tim putem- rekao je Zek Ledej.

Ono što je ostalo upečatljivo je način na koji Zek ulazi na zagrevanje u poslednje tri utakmuice.

Naime, Ledej nosi ispod miške malu prenosnu grejalicu, koju ostavi pored klupe svog tima, a novinare je zanimalo da li mu ista pomaže.

-Hladno je napolju, pa nam mnogo znači. Sigurno da nam i ona pomaže - rekao je kroz osmeh Ledej.

Republika

Foto: printscreen

Zek Ledej i grejalica

 

Amerikanac je poznat po svom sujeverju, pa tako upisuje nešto u svoju svesku pre svakog duela, a maže i posebne kreme na telo od kojih mu šorc požuti.

Kakva god da je "magija" u pitanju, pomaže! Partizan je pobedio poslednje tri utakmice kod kuće, a trenutno su na skoru 7-6 u Evroligi u plej-of zoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading