UMRLA SUPRUGA SLAVNOG GLUMCA OD ANOREKSIJE: Ćerka potvrdila potresne vesti!

Autor:

Zabava

08.12.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je neko vreme provela u bolnici suočavajući se sa problemima creva izgubila je borbu.

UMRLA SUPRUGA SLAVNOG GLUMCA OD ANOREKSIJE: Ćerka potvrdila potresne vesti!

Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kejša Neš Vitaker, bivša supruga glumca Foresta Vitakera, preminula je u 51. godini nakon dugogodišnje borbe sa anoreksijom. Njena ćerka Tru Vitaker (25) potvrdila je tužne vesti putem svog Instagram naloga, opisujući svoju majku kao "najlepšu ženu na svetu" u emotivnoj objavi. Iako uzrok smrti nije detaljno objašnjen, poznato je da je Kejša imala zdravstvene probleme sa stomakom usled anoreksije, što ju je dovodilo do čestih poseta bolnici.

Prema izvorima bliskim porodici, Kejša je preminula nakon što je neko vreme provela u bolnici i van nje, suočavajući se sa problemima sa crevima usled dugogodišnje borbe sa anoreksijom. Ova bolest je dovela do ozbiljnih zdravstvenih komplikacija koje su nažalost rezultirale tragičnim ishodom.

Ovako se njena ćerka oprostila od svoje majke nakon njene smrti:

- Zbogom mama. Volim te zauvek i još više. Najlepša žena na svetu... hvala ti što si me naučila svakoj stvari koju znam. Videću te u svojim snovima i osetiću te u svom srcu.

Republika

Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Forest i Kejša Nes Vitaker

Iako je Forest ostao uz nju tokom teških vremena, par je podneo zahtev za razvod 2018. godine nakon više od 20 godina braka. Ipak, njihov razvod je bio prijateljski, a Vitaker je uvek isticao Kejšinu ljubaznost, duhovitost i predanost kao majke njihove dece.

Kejša Neš Vitaker bila je preduzetnica sa uspešnom linijom dečije odeće i kozmetikom. Pored toga, bila je posvećena majka i supruga. Njen gubitak je veliki udarac za porodicu i prijatelje, a naročito teško pada Forestu Vitakeru.

- U poslednjih godinu dana Kejša je izgledala sve slabija. Nije izlazila onoliko koliko je ranije i provela je dosta vremena u bolnici. Angažovala je vozača da je preveze kada je posećivala prijatelje ili izlazila. Forest je nastavio da ima veliko poštovanje prema Kejši nakon njihovog razvoda 2021 i on zaista teško podnosi njenu smrt - otkrio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading