MIRA ŠKORIĆ O TUČI SA VESNOM RIVAS: Dugo se čekalo na njen odgovor!

Autor:

Zabava

08.12.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Rivas je nedavno pričala o incidentu sa svojom koleginicom, a sada se ona oglasila!

MIRA ŠKORIĆ O TUČI SA VESNOM RIVAS: Dugo se čekalo na njen odgovor!

Foto: ATA Images,Republika.rs

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Vesna Rivas nedavno je digla veliku prašinu kad je govorila o incidentu koji je imala sa Mirom Škorić. Naime, njih dve su se jednom prilikom fizički obračunale, a posle toga je Saša Popović, kako kaže, prepoznao spektakularnost njihove tuče, te ponudio 100.000 evra da to ponove u ringu pred kamerama.

Mira je, gostujući u jednoj emisiji, odgovorila na pitanje da li se seća te tuče.

- To je ostalo u 90-im, stvarno - kratko je rekla Mira za "Kurir TV".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Republika.rs, ST/N.MANDIĆ

Vesna Rivas, Saša Popović, Mira Škorić

Podsetimo, Vesna je ranije otkrila sve o ovom sukobu.

- Ja nikoga prva ne napadam. Došla sam u studio kod našeg kolege Raleta, a tu je bila i Cakana. Ona me je tu montirala ako ćemo da pričamo otvoreno. Ona je nazvala Škorićku, s kojom sam tada bila u sukobu, i rekla joj: "E ptičica ti je upravo doputovala iz Crne Gore" - prisetila se Vesna u jednoj emisiji, pa nastavila:

- Kada sam ušla u studio, svi su bili u šoku. Bili su tu Husa Bitstrit, Cakana, Reni Bugarče, Škorićka i mnogi drugi. Ja sva vesela, pozdravljam se sa svima, kad Škorićka progovara: "Je l' to ona lajava pevačica?!" Ja sam joj rekla da ne dam na sebe, a ona mi je tada prišla i rekla mi: "Šta ti ne daš na sebe, hoćeš sad da ti uništim tu lepu facu, da ti izbijem zube?" Rekla sam joj: "Hajde!" i izašla. Mi izlazimo napolje, naiđe neki čovek s detetom i ja kažem: "Pridrži mi kučiće!" Ona me je tad na kvarno uhvatila za šišku. Ja najviše mrzim te udarce iza leđa. Okrenula sam se i zviznula je u čelo, ona je pobelela i odletela. U međuvremenu uskače Rale, neki Pera iz Australije, bilo je brdo ljudi. Uglavnom, mislila sam ubih ženu jer imam tešku ruku. Kad dođe moja čivava, gleda u nju, a ona krenula štiklom da je udari, a ja opet na nju.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Vesna Rivas

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading