BOMBA U NAJAVI: Amerikanac se javno ponudio Partizanu!

Autor:

Sport

29.06.2023

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslao poruku crno-belima da mu pošalju ugovor.

BOMBA U NAJAVI: Amerikanac se javno ponudio Partizanu!

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Jedan od najboljih košarkaša koji su u proteklih 10 godina igrali Evroligu, Amerikanac Malkolm Dilejni, ponudio se Partizanu putem Tvitera.

Bivšeg asa Atlanta Hoksa je na pomenutoj društvenoj mreži jedan navijač pozvao da obuče crno-beli dres, a iskusni plejmejker je imao spreman odgovor.

- Pošaljite ugovor - kratko i jasno je poručio Dilejni.

Dilejnija je očigledno oduševilo to što se Partizan dovoljno isprsio da Kevin Panter odbije unosnu ponudu Barselone i ostane u Humskoj, kao i to što su crno-beli spremni da odreše kesu za Dantea Egzuma.

Malkolm Dilejni je 2011. godine izašao na NBA draft, ali nije izabran, pa se preselio u Evropu. Na Starom kontinentu je nastupao za Šalon, Budiveljnik, Bajern i Lokomotivu Kubanj, pre nego što je zaigrao za Atlanta Hokse od 2016. do 2018. godine.

Posle dve sezone u najjačoj ligi na svetu, Dilejni se oprobao i Kini, a zatim se vratio u Evropu gde je igrao za Barselonu i Armani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading