ODAKLE PARE, DOKLE ĆETE DA KUKATE? Tviter se USIJAO od besa delija - BRUTALNE PROZIVKE na račun Partizana zbog Pantera!

Autor:

Sport

29.06.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura na društvenim mrežama nakon što je kapiten crno-belih stavio paraf na produžetak saradnje.

ODAKLE PARE, DOKLE ĆETE DA KUKATE? Tviter se USIJAO od besa delija - BRUTALNE PROZIVKE na račun Partizana zbog Pantera!

Foto: Starsport

Kevin Panter

KK Partizan sa ponosom je objavio da je kapiten Kevin Panter produžio ugovor, a njegov paraf pokrenuo je burnu raspravu na društvenim mrežama.

Tviter je pun objava navijača Crvene zvezde Meridianbet koji prozivaju večitog rivala aludirajući na ogroman budžet. Podseća se da crveno-beli svojevremeno nisu mogli da zadrže Amerikanca sa srpskim pasošem, čak ni na godinu dana, dok je sada odabrao da ostane, uprkos interesovanju velikana poput Barselone.

Neke od njihovih objava možete pročitati u nastavku.

 

 

 

 

 

Podsetimo da je Panter pre dve godine stigao u Beograd, a osvojio je titulu namenjenu prvaku AdmiralBet ABA lige. Kao kapiten predvodio je Partizan do plasmana u top 8 fazu Evrolige, gde je zaustavljen od strane Real Madrida (3:2), a crno-beli su overili učešće u elitnom takmičenju za sledeću sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
Istina

29.06.2023 16:29

6 MILIONA SAMO OD karte ! A VAMA ODAKLE za KAMPACA ! DUZNI STE PREKO GUSE ! DESET se godina UBACUJE u vas.

Micas

02.07.2023 18:00

@Istina - Aj ne dipr..

Mirko

29.06.2023 17:29

Pa odakle KK C. Zvezdi i KK FMP-u pare, pa imaju u rosteru po 20, samo Kampacov ugovor za polu sezonu je 1.700.000 evra, ako ostane čeka ga za celu sezonu 2.500.000 evra, da ne pričamo Vildozin ugovor 2.000.000 evra, a gde su tu Nedović, Petrušev, Ivanović, Martin, i ostali igrači, ako želimo da nešto naši klubovi postignu treba im novac za pojačanja, to što je ostao Panter, a ne cela ekipa, to znači da KK Partizan nema novca, da ima zadržao bi sve igrače i još bi se pojačao, mislim da se nađu sponzori i KK Partizan kao što se našlo KK C. Zvezdi, da budu stabilni klubovi, ne samo u regionalnoj ligi, nego u Evropi, da se domognu trofeja Evropskog. To bi za Srbiju mnogo značilo.

Doktor

30.06.2023 18:42

Kad neko nema nimalo realnosti,on besni i histerise.Objektivno gledano sa strane,porediti malu zvezdu i veliki partizan je bolesno.