PANTER ODBIO MILIONE ZBOG LJUBAVI PREMA CRNO-BELIMA! Kapiten OSTAJE u Partizanu!

Autor:

Sport

29.06.2023

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač kluba iz Humske nastavlja misiju u crno-belom dresu.

PANTER ODBIO MILIONE ZBOG LJUBAVI PREMA CRNO-BELIMA! Kapiten OSTAJE u Partizanu!

Foto: Starsport

Kevin Panter

Značajne promene pretrpeće igrački kadar Partizana, posle osvajanja titule u AdmiralBet ABA ligi.

Ekipu je napustio Matijas Lesor koji će karijeru nastaviti u Panatinaikosu, odlazak je najavljen i u slučajevima Zeka Ledeja (traži ga Makabi) i Janisa Papaetrua (grčki Panatinaikos ga želi u svojim redovima), dok je Barselona ozbiljno bila "zagrizla" za Kevina Pantera.

Posle mnogo neizvesnosti, kapiten crno-belih je, ipak, odlučio da produži vernost klubu iz Humske i potpiše novi dvogodišnji ugovor, što je potvrđeno iz tabora regionalnog šampiona.

O učinku Pantera i doprinosu podizanja šampionskog pehara, na koga su u Partizanu čekali punu deceniju izlišno je pričati.

Vodeći poenter crno-belih u Evroligi i na Jadranu, predvodio je tim Željka Obradovića do titule u regionalnom takmičenju i u četiri od pet mečeva finalne serije bio ubedljivo najbolji akter u svojoj ekipi sa 32 postignuta koša u finalnoj seriji.

Kevin Panter je u Partizan stigao pre dve godine, direktno sa fajnal-fora Evrolige, kada je bio član Olimpije iz Milana.

Pred start prošle sezone je zadužio kapitensku traku u crno-belom timu i vodio ekipu do plasmana u Top 8 u Evroligi da bi sezonu krunisao titulom u AdmiralBet ABA ligi, zbog čega mu je pripala nagrada MVP-a finalne serije sa Crvenom zvezdom Meridianbet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading