ŽOC SAOPŠTIO LOŠE VESTI! Evo ko NE PUTUJE na megdan Žalgirisu!

Autor:

Sport

11.12.2023

23:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je večeras nakon utakmice sa Studentskim centrom, da je njegov tim većinu meča odigrao odlično, kao i da je Ognjen Jaramaz iskrenuo zglob i da oseća bolove.

ŽOC SAOPŠTIO LOŠE VESTI! Evo ko NE PUTUJE na megdan Žalgirisu!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana pobedili su večeras na domaćem terenu ekipu Studentskog centra rezultatom 99:76 u utakmici 11. kola AdmiralBet ABA regionalne lige.

- Jaramaz kaže da ga boli prilično, iskrenuo je zglob. Ne možemo u ovom trenutku više da znamo više, ali ima bolove. Isto i Smailagić, on je pred kraj utakmice tražio izmenu jer ga boli glava. Videćemo kako će to da izgleda noćas i sutra - istakao je Obradović na konferenciji za medije i dodao da ne veruje da će Kaminski putovati za Kaunas:

Republika

Foto: Starsport

Frenk Kaminski (desno) neće putovati u Litvaniju

- Videćemo kako će to posle da izgleda, ali deluje da bi mogao da se priključi ekipi tek sledeće sedmice. Otvorili smo utakmicu jako dobro, igrali odlično, a onda smo u trećoj četvrtini bili nešto slabiji. Podelili smo minutažu, Studentski centar se uvek bori, to je bio slučaj i sada. Čestitam im na borbi i svemu što su uradili. Želeo bih da iskoristim priliku da se zahvalim svima koji su došli na utakmicu, posebno mladom naraštaju, veoma smo ponosni što pravimo nove navijače i što ta deca uživa dok gleda košarkaše Partizana - dodao je najtrofejniji evropski stručnjak.

Osvrnuo se potom na ulogu koju je dobio mladi Savo Drezgić.

- Dete dolazi da trenira sa nama, tu je kao da je deo tima. Dao sam u prvom poluvremenu šansu, kada je normalna utakmica. Pogađa određene kvalitete, ali ono što treba da bude karakteristika za mladog igrača jeste da bude agresivniji. Mladost mora da bude to. Nije to samo način za njega, već i za ostale, da koristi svaki minut. Biće sa nama, putovaće sa nama u Kaunas. Videćemo kako će da se razvija, ali je dete koje zaslužuje da dobije priliku - istakao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading