PROBLEMI SA POVREDAMA SE SAMO REĐAJU! Obradović OTKRIO u kakvom su stanju POVREĐENI Jaramaz i Smailagić!

Autor:

Sport

11.12.2023

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli ponovo dobili glavobolju.

PROBLEMI SA POVREDAMA SE SAMO REĐAJU! Obradović OTKRIO u kakvom su stanju POVREĐENI Jaramaz i Smailagić!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana pobedili su Studentski centar Derbi u meču 11. kola AdmiralBet ABA lige s 99:76, a duel je obeležila i povreda Ognjena Jaramaza. 

Crno-beli već neko vreme kubure s povređenim igračima i tek što su se pojavile informacije o tome kakvo je stanje povređenih Alekse Avramovića, Frenka Kaminskog i Uroša Trifunovića, pridružuje im se još jedan srpski reprezentativac.

Jaramaz je nezgodno doskočio u prodoru pored Davida Mirkovića, na tri minuta i deset sekundi pre kraja treće četvrtine okršaja sa „studentima“ i završio je utakmicu.

Iako u prvi mah nije delovalo ozbiljno kad je Jaramaz probao s leđa atraktivno da poentira, tek naknadno se videlo koliko je ozbiljno, jer je ostao na parketu da leži u bolovima.

Nije mogao sam ni da izađe s terena, pa je iznet uz pomoć ljudi iz Partizana. Crno-beli su u tom trenutku imali dvocifrenu prednost, stečenu još tokom prvog poluvremena.

Foto: Starsport

Ognjen Jaramaz

Posle meča, trener crno-belih Željko Obradović je otkrio u kakvom je stanju košarkaš.

- Jaramaz kaže da ga boli prilično, iskreno je zglob, ne možemo u ovom trenutku da znamo ozbiljnost, ali ima bola. Takođe Alen je dobio udarac u glavu, pred kraj utakmice je tražio utakmicu, jer ga je bolela glava. Kako će da izgleda to večeras i sutra, videćemo. Što se tiče Kaminskog, ne verujem da će moći da putuje u Kaunas, videćemo kako će to da izgleda. Moći će verovatno da se priključi tek sledeće sedmice - rekao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading