OBRADOVIĆ UPOZORAVA PRED "STUDENTE"! Pobedili su nas, svesni smo da imaju kvalitet!

Autor:

Sport

10.12.2023

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branilac titule dočekuje Studentski centar u 11. kolu AdmiralBet ABA lige (ponedeljak, 20.00).

OBRADOVIĆ UPOZORAVA PRED "STUDENTE"! Pobedili su nas, svesni smo da imaju kvalitet!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je pred sutrašnji duel protiv podgoričkog kluba u okviru 11. kola AdmiralBet ABA lige da je to ekipa koja zaslužuje svaki respekt.

- Studentski centar je ekipa koja zaslužuje svaki respekt. Igrali smo sa njima to finale AdmiralBet ABA Superkupa i izgubili u jednoj izvanrednoj utakmici. Svesni smo kvaliteta koje oni imaju, probali smo da se osvežimo u ovih nekoliko dana posle utakmice u Evroligi i da se pripremimo da odigramo najbolju moguću utakmicu sutra - naglasio je Obradović za klupski sajt.

Republika

Foto: Starsport

Danilo Anđušić

Utakmica se igra sutra od 20 časova u Areni, a igrač Partizana Danilo Anđušić podseća da su poslednji mečevi protiv kluba iz Podgorice bili jako teške.

- Moramo maksimalno koncentrisano da pristupimo toj utakmici. Da igramo sa istom željom, energijom i motivacijom kao u Evroligi u poslednjih par mečeva. Ne smemo da dozvolimo nikakvo opuštanje, moramo od samog starta da igramo jako, da im ne dozvolimo da se razigraju. Oni su veoma neugodan protivnik, moramo dati sve od sebe da odigramo dobru utakmicu i na kraju pobedimo - istakao je Anđušić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading