GROZNO! MLADIĆ MASTURBIRAO NA ZADNJEM SEDIŠTU AUTOBUSA: Jeziva scena u Beogradu na liniji 26! (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.12.2023

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momak je sedeo na zadnjem sedištu gradskog prevoza i masturbirao.

GROZNO! MLADIĆ MASTURBIRAO NA ZADNJEM SEDIŠTU AUTOBUSA: Jeziva scena u Beogradu na liniji 26! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/serbialive_beograd/

Jeziva scena dogodila se danas u Beogradu u autobusu linije 26, kada je mladić starosti oko 30 godina, usnimljen tokom bludne radnje.                                               

Kako se vidi na video-zapisu koji je objavila Instagram stranica "serbialive_beograd" na svom profilu, a koji je snimio jedan od putnika koji je sedeo bliže vozaču, pomenuti momak sedeo je na zadnjem sedištu gradskog prevoza i masturbira.

 

 

Da scena bude još užasnija, autobus je bio prepun putnika, a odmah pored njega nalazila se žena koja je očigledno bila zgrožena prizorom.

Nepoznati muškarac koji je nosio kapuljaču na glavi, u ruci je držao jaknu i kesu, verovatno kako bi prekrio ono što radi.

Ono što je dodatno šokiralo jeste činjenica da je neko očigledno snimio, ali da niko od prisutnih nije reagovao i sprečio razuzdanog mladića.

- "Važno je snimati. Da je ne daj Bože zatrebala pomoć ovoj devojci niko nebi prišao da pomogne, okrenuli bi glavu, sramota, zato se takve stvari dešavaju! Dok pametni ćute, budale progovorile", "Volim kako svi napadaju osobu koja je snimala. Ne vidite da su na snimku bukvalno sve žene i jedno malo dete? Pa ko će od njih da ga izbaci iz autobusa, ne razmišljajte da bolesnik možda ima i oružje? Jedino što može da se uradi je da se javi vozaču i da se zove policija" - glasili su jedni od komentara ispod video-zapisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading