OVAKO SU UHAPŠENI ŠKALJARCI NA CETINJU: Nakon što ih je policija opkolila, osumnjičeni su sprovedeni u nadležno tužilaštvo! (VIDEO)

Autor:

Hronika

10.12.2023

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je medijima dostavila snimak današnje akcije.

OVAKO SU UHAPŠENI ŠKALJARCI NA CETINJU: Nakon što ih je policija opkolila, osumnjičeni su sprovedeni u nadležno tužilaštvo! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@portalcdm456

Policija je jutros uhapsila Blažu Pejovića (34), Vukana Vujačića (28) i Vlada Vulićevića (28), osumjičene za pokušaj ubistva na Cetinju. Sumnja se da su oni 13. septembra ove godine postavili improvizovanu eksplozivnu napravu velike razorne moći pod vozilo „Tojota Rav 4“, vlasništvo lica G.S. sa Cetinja.

Dva osumnjičena se, kako je saopštio, v.d. pomoćnika direktora Uprave policije za sektor za borbu protiv kriminala Lazar Šćepanović, u evidencijama policije vode kao operativno interesantna lica bliska jednoj kriminalnoj grupi, dok je jedan visokorangirani član kriminalne grupe.

- Još jednom podsećamo da su tom prilikom na nekoliko lokacija izvršeni pretresi objekata koje koriste članovi organizovanih kriminalnih grupa i bezbednosno interesantna lica, te da su tri lica lišena slobode. Sva tri osumnjičena lica su uz krivične prijave sprovedeni na dalju nadležnost Višem državnom tužiocu u Podgorici - kazali su iz policije.

Policija je medijima dostavila snimak današnje akcije.

Podsetimo, "Škaljarski" klan nastao je od takozvane Kotorske grupe nakon što je u Valensiji 2014. godine misterizono nestala veća količina kokaina. Naziv je dobio po naselju u Kotoru - Škaljari, odakle su i inače pripadnici ove grupe. Vođe klana po nastanku su bili Jovica Vukotić i Igor Dedović, međutim, oni su likvidirani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading