KRAO NAKIT I DRUGE DRAGOCENOSTI: Policija uhapsila razbojnika iz Novog Pazara!

Autor:

Hronika

10.12.2023

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

P. D. će nakon određenog zadržavanja biti sproveden pred nadležno tužilaštvo u Novom Pazaru.

KRAO NAKIT I DRUGE DRAGOCENOSTI: Policija uhapsila razbojnika iz Novog Pazara!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

U toku izvršenja krivičnog dela teške krađe i razbojništva, novopazarska policija uhapsila je P. D. iz ovog grada.

- On se sumnjiči za više sličnih dela pokušaja krađe nakita i drugih dragocenosti u gradu i okolini i njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati - potvrđeno je za agenciju RINA.

P. D. će nakon određenog zadržavanja biti sproveden pred nadležno tužilaštvo u Novom Pazaru.

Podsetimo, pre samo deset dana dečaci Z. N. (12) i V. N. (10) koji su 14. aprila ove godine u Tovariševu mučki prebili Todora Šunjku (75) i tom prilikom naneli mu teške telesne povrede od kojih je posle tri meseca agonije preminuo, a zatim u Novom Sadu počinili 32 krađe i pokušaja krađe pobegli su iz smeštaja ustanove socijalne zaštite.

S obzirom na to da su u pitanju mlađi maloletnici, oni nisu mogli biti smešteni u ustanovu zatvorenog tipa, a to su i iskoristili da pobegnu. Policija je obaveštena i traga za njima.

Kako je potvrđeno iz novosadskog Osnovnog javnog tužilaštva, postupak dokaznih radnji protiv majke je u toku.

Povodom krivične prijave PU Novi Sad, zaprimljene kod ovog Tužilaštva dana 10.07.2023. godine, pred ovim Tužilaštvom u toku je postupak dokaznih radnji protiv S.N. zbog krivičnog dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica iz člana 193 stav 1 Krivičnog zakonika, te će nakon prikupljenih svih dokaza i sagledavanja celokupnog činjeničnog stanja biti doneta javnotužilačka odluka - navedeno je u odgovoru OJT.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading