OGLASIO SE DOKTOR PARTIZANA! Evo kada se očekuje povratak Avramovića, Trifunovića i Kaminskog!

Autor:

Sport

10.12.2023

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor crno-belih Momčilo Jakovljević govorio je o svakom igraču ponaosob.

OGLASIO SE DOKTOR PARTIZANA! Evo kada se očekuje povratak Avramovića, Trifunovića i Kaminskog!

Foto: Starsport

Doktor regionalnog košarkaškog šampiona Partizana Momčilo "Moma" Jakovljević dao je nove informacije koje su vezane za povređene igrače crno-belih.

U razgovoru za TV Partizan, on je objasnio u kakvom su stanju Frenk Kaminski, Uroš Trifunović i Aleksa Avramović.

- Za Kaminskog, počeo je sa Batom Zimonjićem da radi, trči. Inače, ovo je bila povreda sa desne strane, iza rebara, pored stomaka., Jođš je neizvesno. Ali, neće neki dug period. Kada je reč o Trifunoviću, on je isto mnogo bolje i trebalo bi da počne da radi za jedno7, 8 dana. Nije trenirao, mora da radi da ojača taj mišić koji je pukao - rekao je dr Jakovljević i nastavio:

- Što se tiče Avramovića, svi sve znaju i u sve se razumeju. Dezinformacija milion. jedna teška povreda skočnog zgloba. Mi smo uradili sve što smo mogli, imobilizacija skočnog zgloba. Sada ima čizmu, nije gips. Biće u mirovanju, da spadne otok, To će da potraje. Ali, davati neke prgonoze... Znaćemo više kada budemo radili kontrolnu magnetnu rezonansu za desetak dana. I tako svakih desetak dana. To će potrajati, neće biti operacija kao što pričaju. Videćemo - istakao je Moma Jakovljević.

Partizan naredni meč AdmiralBet ABA lige igra u ponedeljak, kada izabranici Željka Obradovića dočekuju Studentski centar Derbi u okviru 11. kola regionalnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading