PUCNJAVA U ATLANTI, TROJE DILERA POGINULO NA LICU MESTA: Krvavi obračun zbog droge, žrtve trojica dvadesetogodišnjaka

Autor:

Svet

10.12.2023

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pucnjavi u Atlanti u subotu uveče poginule su tri osobe, a jedna je ranjena, saopštila je policija.

PUCNJAVA U ATLANTI, TROJE DILERA POGINULO NA LICU MESTA: Krvavi obračun zbog droge, žrtve trojica dvadesetogodišnjaka

Foto: Tanjug/AP

Policija je saopštila da su tri žrtve u dobi od 20 godina proglašene mrtvima na licu mesta, a četvrta je prevezena u bolnicu. Žrtva pucnjave koja je preživela bila je "budna, svesna i diše", saopštila je policija.

Istražitelji sa jedinicom za ubistva izašli su na lice mesta kako bi utvrdili okolnosti pucnjave, a uviđaj je još u toku, saopštila je policija.

Pucnjava je bila povezana sa aktivnostima prodaje droge u apartmanima.

„Ovo nije bio upad u kuću. Smatramo da su počinioci pozvani na razmenu droge. To je bila neka vrsta trgovine drogom koja se odvijala u stanu”, rekao je major Peter Malecki.

Policija planira da izvrši testove pištolja pronađenih na licu mesta kako bi utvrdila koje je oružje bilo uključeno u pucnjavu, rekao je Malecki.

Policija nije identifikovala žrtve i nije bilo informacija o osumnjičenom.

Kriminal u Atlanti je prilično visok u poređenju sa nacionalnim prosekom. Stopa nasilnih zločina u Atlanti je 127% viša od nacionalnog proseka. Šanse da postanete žrtva nasilnog zločina u Atlanti su 1 prema 105, dok su šanse za imovinski zločin 1 prema 252. 

Godišnje, stopa kriminala u Atlanti je 42.17 na 1,000 stanovnika. Ovi podaci ukazuju na to da su ovakvi incidenti, nažalost, relativno česti. Međutim, važno je napomenuti da se stopa kriminala može razlikovati u različitim delovima grada. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading