BIVŠI POLICAJAC UHAPŠEN NA KOSOVU: Najveći narko-bos bio glavni za šverc kokainom i heroinom! (FOTO)

Autor: T.V.

Hronika

09.12.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na teret mu se stavljaju i krivična dela nedozvoljene proizvodnje i posedovanja oružja.

BIVŠI POLICAJAC UHAPŠEN NA KOSOVU: Najveći narko-bos bio glavni za šverc kokainom i heroinom! (FOTO)

Foto: Printscreen/poternica

Gezim Čela, jedan od najvećih narko-bosova na prostoru Balkana, i bivši policajac, uhapšen je u akciji Eurofast na Kosovu, prema izveštaju portala Indexonline.

Čela je lišen slobode na osnovu poternice koju je izdala Albanija, gde se tereti za organizaciju šverca kokaina i heroina.

Ovaj poznati kriminalac već je bio suočen s pravdom pre osam godina kada je optužen za međunarodnu trgovinu kokainom.

Tada je u njegovoj vili pronađeno čak 18 kilograma ove opojne supstance. Osim toga, na teret mu se stavljaju i krivična dela nedozvoljene proizvodnje i posedovanja oružja.

Republika

Foto: Printscreen/poternica

 

Gezim Čela nije nepoznat policiji, budući da je bivši policajac, što naglašava ozbiljnost situacije i kompleksnost njegove kriminalne prošlosti.

Akcija Eurofast predstavlja značajan korak ka suzbijanju organizovanog kriminala na Balkanu, a hapšenje Gezima Čele jasno ukazuje na odlučnost državnih organa da se obračunaju s kriminalnim aktivnostima na visokom nivou.

Očekuje se da će istraga razotkriti detalje vezane za njegove veze i aktivnosti u regionu, pružajući dodatne informacije o mreži trgovine narkoticima na Balkanu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading