PLANIRALI UBISTVO SUGRAĐANINA I PRODAVALI DROGU: Velika akcija policije - uhapšeno više osoba u Novom Sadu!

Autor:

Hronika

02.12.2023

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvorici osumnjičenih Novosađana određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivične prijave, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

PLANIRALI UBISTVO SUGRAĐANINA I PRODAVALI DROGU: Velika akcija policije - uhapšeno više osoba u Novom Sadu!

Foto: Ilustracija: Republiak.rs, MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, nakon višemesečnog intenzivnog operativnog rada, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su kriminalnu grupu, osumnjičenu za više krivičnih dela.

Uhapšen je M. P. (18), zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u pripremi i organizaciji izvršenja krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju, počinjenog na štetu dvadesetdvogodišnjeg Novosađanina, u junu ove godine.

Za ovo krivično delo tereti se i sedamnaestogodišnji Novosađanin, protiv koga će biti podneta krivična prijava, u redovnom postupku. Policija intenzivno traga za M. Đ. (26), koji je, takođe,  osumnjičen za učešće u izvršenju ovog, kao i još jednog krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju, na štetu tridesettrogodišnjeg Novosađanina, u martu prošle godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)


 
Takođe, uhapšen je B. P. (18), osumnjičen za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. On se tereti da je organizovao mrežu maloletnih preprodavaca narkotika koji su uhapšeni ranije i procesuirani, u skladu sa zakonom.

Za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija tereti se M. P. (44), u čijem je stanu policija pronašla pištolj i više komada municije.

 
Uhapšen je i L. M. (18), osumnjičen za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti jer je, prilikom hapšenja, nožem napao policijskog službenika.

Pretresom stanova osumnjičenih, policija je pronašla kokain, amfetamin i marihuanu, kao i znatnu svotu novca, u domaćoj i stranoj valuti, za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.
 
Četvorici osumnjičenih Novosađana određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivične prijave, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading