KOKAIN, HAŠIŠ I JOŠ DROGE: Uhapšen muškarac u Petrovcu na Mlavi, policija se šokirala kada je videla gde je krio narkotike!

Autor:

Hronika

23.11.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je uhapšen zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

KOKAIN, HAŠIŠ I JOŠ DROGE: Uhapšen muškarac u Petrovcu na Mlavi, policija se šokirala kada je videla gde je krio narkotike!

Foto: Shutterstock

Hapšenje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Petrovcu na Mlavi, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, uhapsili su S. Ž. (42) iz okoline Petrovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u Petrovcu na Mlavi, u rezervnom točku "sitroena“ kojim je upravljao, pronašla tri kesice sa oko 108 grama materije za koju se sumnja da je hašiš, 23 grama materije za koju se sumnja da je marihuana i oko 10 grama materije za koju se sumnja da je kokain.

Takođe, droga testom je utvrđeno da je S. Ž. vozio pod dejstvom narkotika, pa mu je određeno zadržavanje i protiv njega je podneta i odgovarajuća prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading