OVAKO JE UHAPŠEN NAPADAČ IZ KNEZA! Izbo mladića zbog cigarete, policija mu u stanu našla kokain i marihuanu! (VIDEO)

Autor:

Hronika

09.12.2023

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasvetljeno je krivično delo pokušaja ubistva, a policija je uhapsila S. D. (33) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo, kao i N. J. (20) zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

OVAKO JE UHAPŠEN NAPADAČ IZ KNEZA! Izbo mladića zbog cigarete, policija mu u stanu našla kokain i marihuanu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@MUPRepublikeSrbijeRS

Sumnja se da je S. D, 3. decembra ove godine, u Knez Mihailovoj ulici, naneo povrede opasne po život 25-godišnjem mladiću zadavši mu ubod nožem koji je N. J. potom, sakrio u nameri da prikrije sredstvo izvršenja krivičnog dela.

Policija je prilikom pretresa stana S. D. pronašla manju količinu kokaina i marihuane zbog čega se tereti i za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pogledajte trenutak hapšenja:

Podsećamo, mladić Aleksa V. (25) nalazi se u Urgentnom centru od nedelje, nakon što je nepoznati muškarac izbo nožem u Knez Mihajlovoj ulici.

Istragu ovog ozbiljnog incidenta vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Napad se dogodio u nedelju, sat vremena nakon ponoći, kada je Aleksa šetao Knez Mihajlovom ulicom. Grupa mladića mu je prišla, a jedan od njih je zatražio cigaretu. Nakon negativnog odgovora, grupa se udaljila, ali se jedan od mladića vratio s nožem, zario ga u grudi, i ozbiljno povredio mladića.

Sečivo je pritom oštetilo plućnu maramicu, a Aleksa je hitno prebačen u Urgentni centar.

Svedok napada, koji je dao izjavu tokom istrage, tvrdi da se mladić i napadač nisu poznavali pre incidenta. 

Aleksa se šetao Knez Mihajlovom ulicom kada mu je prišla grupa mladića. Jedan od njih mu je tražio cigaretu. On je rekao da "nema i da nastave dalje". U jednom trenutku mladić iz grupe se vratio, izvadio nož i zario mu u grudi. Mislim da se ne znaju od ranije i da ga je tu noć prvi put video - tokom istrage rekao je svedok napada medijima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading