TENISERKA PRIZNALA DA JE PREVOZILA KILOGRAME DROGE U SMARTU: Evo šta je izjavila sudiji!

Autor:

Hronika

28.11.2023

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama, teniserka je pozirala i na kvadovima, te je stalno isticala svoje atribute i sportsku građu.

TENISERKA PRIZNALA DA JE PREVOZILA KILOGRAME DROGE U SMARTU: Evo šta je izjavila sudiji!

Foto: MUP, INstagram

Uhapšena teniserka

Suđenje J. M. (20). teniserki koja je uhapšena u martu ove godine nakon što je policija u žutom automobilu marke "smart" kojim je upravljala pronašla 8,5 kilograma marihuane počelo je danas pred Višim sudom u Beogradu.

Na početku suđenja J. M. je iznela svoju odbranu, a kako se saznaje, ona je priznala da je prenosila drogu.

Međutim, tvrdila je da nije imala umišljaj, odnosno da nije imala nameru da to radi.

- Ona je priznala da je prenosila drogu, ali je tvrdila da je bila naterana na to, ali nije želela da otkrije ko ju je naterao - kaže izvor.

Teniserka je na suđenje dovedena iz pritvora u kojem se nalazi od hapšenja.

Podsetimo, optužnicom J. M. se tereti da je u periodu do marta ove godine, neovlašćeno, radi dalje prodaje, prenosila opojnu drogu i to oko 8,5 kilograma marihuane.

Optužnicom se okrivljenoj na teret stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu. Za ovo krivično delo zaprećena kazna zatvora je od tri do 12 godina.

Sa maloletnikom otišla po drogu na Kopaonik

Postoji opravdana sumnja da je J. M. 12. marta ove godine zajedno sa maloletnim licem, prema kojem je postupak razdvojen, odvezla automobilom marke “smart” do Kopaonika, do mesta Novo selo i od NN lica preuzela jednu crnu putnu torbu u kojoj se nalazilo ukupno 8,5 kilograma marihuane upakovane u 20 paketa i stavila je u prtljažnik. Prilikom povratka za Beograd osumnjičene su zaustavili policijski službenici SBPOK-a i lišili ih slobode.

Hvalila se luksuznim životom

Jelena je povremeno držala časove tenisa, a u automobilu su je prilikom pretresa pronađeni i teniski reketi, pored droge.

- Ceo život trenira tenis, profesionalno se time bavila. Išla je na razna takmičenja, u sobi ima bezbroj pehara i medalja. Išla je u drugu ekonomsku vanredno, dobila je čak i stipendiju preko tenisa - ispričao je komšija uhapšene tinejdžerke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading