PONITKA UTUČEN ZBOG NOVIH PEHOVA! Evo šta kaže o povredama Ognjena i Alena!

Autor:

Sport

11.12.2023

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan upisao novi trijumf u AdmiralBet ABA ligi.

PONITKA UTUČEN ZBOG NOVIH PEHOVA! Evo šta kaže o povredama Ognjena i Alena!

Foto: Starsport

Partizan se u 11. kolu regionalnog takmičenja revanširao Studentskom centru za prethodne iznenadne poraze i nastavio trku za najviši plasman.

Bez dileme kvalitetnu utakmicu odigrao je Mateuš Ponitka. Poljski reprezentativac je sa dve trojke bio glavni organizator dobrog otvaranja meča, kojom su crno-beli napravili furioznu seriju 12:0 i praktično rešili duel.

Poljak je posle meča stao pred novinare i podelio utiske ne samo sa današnje utakmice već i tokom dosadašnjeg toka sezone.

- Radili smo jako na terenu. Solidno smo igrali. Izgubili smo malo kontrolu u drugom poluvremenu, ali ima stvari na kojima moramo da radimo - rekao je Ponitka.

Foto: Starsport

 

Otkako je došao u Humsku, mučio se sa povredom ramena i polako je uhvatio željeni ritam.

- Definitno nije bio start sezone kakvom sam se nadao zbog povreda. Idem dan po dan. Korak po korak. Učiniću sve da pomognem timu.

Upravo je reprezentativac Poljske izdvojio povrede kao glavni faktor što početak sezone za Partizan nije bio kakav se očekivao.

- Povrede, na prvom mestu. Izgubili smo Aleksu. Nemamo Frenka i Trifunovića. Vratio nam se Panter koji puno toga donosi. Bitan je i za atmosferu. Drugo, mi novajlije smo morali da se adaptiramo. Mislim da smo na dobrom putu - istakao je Ponitka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading