ZVEZDA DOBILA KONKURENCIJU?! Zamenu za Rodića prate RENDŽERS I MARSELJ! Od njegove cene BOLI GLAVA!

Autor: M. M.

Sport

29.12.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tražen je Kai Vagner!

ZVEZDA DOBILA KONKURENCIJU?! Zamenu za Rodića prate RENDŽERS I MARSELJ! Od njegove cene BOLI GLAVA!

Foto: Tviter

Kai Vagner (26) nedavno je došao u žižu domaće javnosti kada je levi bek navodno postao meta fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Crveno-beli imaju hroničan problem na toj poziciji, odnosno da pronađu zamenu i konkurenciju sada već veteranu Milanu Rodiću (33).

Nakon Hajdina, Žandera, Azarova, te ovosezonskih Baharovih eksperimentana sa Mitrovićem i Nikolićem kao ving-bekovima, izgleda da je Zvezda pronašla rešenje.

Međutim, u trku za nemačkog fudbalera, koji je iz tamošnje treće lige stigao u člana MLS lige Filadelfija union, uključili su se brojni klubovi.

Nakon pisala "Atletika" da je Zvezda bacila udicu, navodno su interesovanje za Vagnera pokazali još i Rendžers i Marselj.

Odličnom defanzivcu ugovor sa američkim klubom ističe do kraja meseca i u januaru će postati slobodan igrač. Prethodno je imao ponudu i atinskog AEK, to jest engleskog Lidsa pre nešto više od godinu dana, ali je interesantan i američkom tržištu.

Kai Vagner je u Filadelfiju stigao 2019. iz Vircburger Kikersa, ali se u prethodne četiri sezone profilisao kao jedan od najboljih bekova lige. Štaviše, 2022. je ušao u uži izbor za defanzivca godine u MLS. U istoj sezoni postavio je novi rekord po broju asistencija za jednog defanzivca - 15. Navodno vredi oko 5.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading