TOTALNI ŠOK NA MARAKANI! Ovaj fudbaler NAPUŠTA Zvezdu?! Već se zna i gde ODLAZI!

Autor:

Sport

29.12.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U crveno-belom dresu nije opravdao očekivanja.

TOTALNI ŠOK NA MARAKANI! Ovaj fudbaler NAPUŠTA Zvezdu?! Već se zna i gde ODLAZI!

Foto: Starsport

Izvesni novinar Jabiz Sabunčoglu, koji uglavnom barata proverenim informacijama, predočio je da Šerif Endiaje želi da se vrati u Adanu, koja ga je letos prodala Crvenoj zvezdi!

Prema ovom izvoru, rukovodioci srpskog i turskog kluba već su započeli pregovore, posle kojih bi visoki napadač mogao da se ponovo nađe u Turskoj.

Trenutno ne postoji više informacija nema, ali i ova se čini dovoljno da navede na zaključak kako je taj scenario lako realizovati.

 

 

Niti su u Ljutice Bogdana oduševljeni kako se Šerif snašao, niti sam Endijaje puca od zadovoljstva u novoj sredini.

Crveno-beli su ga papreno platili, ali je u međuvremenu bivši napadač Adane pao u drugi plan, jer se igrama i golovima istakao Jovan Mijatović.

Biser Zvezde je nekoliko puta bio čovek odluke i spasavao srpskog šampiona od kikseva protiv Železničara, Radnika iz Surdulice, bio trostruki strelac na gostovanju Spartaku u Subotici (4:1)...

Nasuprot njemu, Šerif Endiaje je postigao samo jedan gol, a na prvenac je čekao do 171. Večitog derbija, u kome je Crvena zvezda poražena s 1:2 od Partizana u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading