PIKSI OTKRIO NEPOZNATE DETALJE: OVAKO je završio u Marseju, a EVO ZAŠTO je ODBIO da šutne penal protiv Zvezde u Bariju!

Autor:

Sport

29.12.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekao sam treneru...

PIKSI OTKRIO NEPOZNATE DETALJE: OVAKO je završio u Marseju, a EVO ZAŠTO je ODBIO da šutne penal protiv Zvezde u Bariju!

Foto: Vlada LUKIĆ

Bio je virtuoz sa fudbalskom loptom, umetnik, kreator, strelac, a danas je istu strast iz igračkih dana preneo na klupu nacionalnog tima gde sedi kao selektor.

Dragan Stojković Piksi je ime na čiji sam pomen ljubitelji fudbala stoje mirno.

Uspeo je Piksi što niko nije, odve je Srbiju na dva velika takmičenja u nizu(Svetsko i Evropsko prvenstvo), a na kontinetalnu smotri idemo nakon duge 24 godine posta.

Stojković je te davne 2000. godine bio igrač i reprezentativac, a sada mu je uloga da njegovi naslednici prevaziđu njegove uspehe.

Republika

Foto: Vlada LUKIĆ

Dragan Stojković Piksi

 

Selektor Srbije dao je opširan intervju za nedeljnik NIN, a prisetio se detalja iz igračke karijere,otkrio je zašto je otišao iz Crvene zvezde i zašto nije šutirao penal u finalu Kupa šampiona u Bariju.

- Otišao sam u Olimpik jer je to bio najveći transfer na svetu u to vreme i Zvezda to nije mogla da odnije. Meni je isticao ugovor, a niko nije ni pomenuo mogućnost da ga produži. Jedva su čekali da me spakuju za Marsej da bi uzeli novac - rekao je Piksi.

Ne mogu da dam penal mojoj Zvezdi.

- Odbio sam da šutnem penal u Bariju. Nisam želeo da šutiram protiv Zvezde. Reagovao sam emotivno. Da je u pitanju bio drugi klub, šutirao bih sigurno. Nema tu razloga za ljutnju Marseja. Jednostavno, to je bila moja odluka.

Šta vam je rekao trener?

- Bio je u šoku. Rekao sam mu da sad ide on da šutira. Da li će to neko da ceni u Zvezdi, to je manje bitno. Važno je šta ja mislim i osećam - rekao je Dragan Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading