BISER CRVENO-BELIH POSTAO PUNOLETAN: Slavlje uz Zvezdine PESME i na RUKAMA drugara!Sezona IZ SNOVA za Kostu Nedeljkovića! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.12.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler uživa.

BISER CRVENO-BELIH POSTAO PUNOLETAN: Slavlje uz Zvezdine PESME i na RUKAMA drugara!Sezona IZ SNOVA za Kostu Nedeljkovića! (VIDEO)

Foto: Starsport

Kosta Nedeljković iza sebe ima fantastičnu polusezonu. Biser iz Zvezdine škole ustalio se u prvom timu, odigrao bitnu ulogu u Ligi šampiona(umalo postigao gol šampionu Evrope), a pokazao je da je budućnost tek pred njim.

Kao nagrada za vredan trud, pored sve konstantnijih nastupa na Marakani, osamnaestogodišnjem fudbaleru stići će i poziv Dragana Stojkovića da se pridruži A selekciji nacionalnog tima Srbije!

Deficitarna je pozicija desnog beka, a upravo Nedeljković može biti neko ko će u deceniji pred nama pokrivati poziciju uz desnu aut liniju.

Posle fantastičnih partija, došlo je vreme i za slavlje, ali u njegvom stilu - zvezdaškom.

Kosta je proslavio punoletstvo uz prisustvo drugara koji su ga nosili na rukama, a u pozadini hitovi sa Marakane.

 

 

-Nek se Marakani, vrate slavni dani! Slavni dani naše prošlosti - grmelo je uz osmehe.

Kosta Nedeljković svoj 18. rođendan proslavio je na fudbalskom terenu 16. decembra protiv Spartaka u Subotici, kada su crveno-beli slavili rezultatom 4:1. Za poklon je od kluba Crvene zvezde dobio novi ugovor, do juna 2024. godine.

Nema sumnje da je on budućnost kluba sa Marakane, a ako treba gledati pozitivne aspekte boravka Baraka Bahara u Ljutice Bogdana, to je sigurno afirmacija ovog momka, kao i Jovana Mijatovića.

Zvezda ne treba da brine za budućnost pored ovakvih bisera, a dokazali su nebrojeno puta da oni nisu samo budućnost, već i sadašnjost nekadašnjeg šampiona Evrope i sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading