SJAJNE IGRE U ZVEZDINOM DRESU SE ISPLATILE: Novi "Orao" u reprezentaciji!

Autor:

Sport

25.12.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sasvim zasluženo.

SJAJNE IGRE U ZVEZDINOM DRESU SE ISPLATILE: Novi "Orao" u reprezentaciji!

Foto: Starsport

Kosta Nedeljković iza sebe ima i te kako uspešnu polusezonu. Kao pozitivne aspekte rada Baraka Bahara izdvojili smo igranje mladih igrača, a jedan od onih koji se potpuno igrački afirmisao kod Izraelca, uz Jovana Mijatovića, jeste Kosta Nedeljković.

Desni bek Crvene zvezde je ove sezone nastupao u mnogim važnim mečevima kraj aut linije. Nije imao sreće kada se u Bernu lopta od njega odbila u sopstvenu mrežu, ali ga to nije sputalo da nastavi sa dobrim partijama.

Kao nagrada za vredan trud, pored sve konstantnijih nastupa na Marakani, prema saznanjima Sport Kluba, osamnaestogodišnjem fudbaleru stići će i poziv Dragana Stojkovića da se pridruži A selekciji nacionalnog tima Srbije!

Republika

Foto: Starsport

Nedeljković protiv Lajpciga

Piksi će uvrstiti na spisak Nedeljkovića za prijateljske utakmice u martu protiv Rusije i Kipra.

Martovski ciklus biće jedini, prvi i završni, test za Kostu Nedeljkoviću. Ukoliko uspe da „odbrani“ izdanja iz UEFA takmičenja i utvrdi ubeđenje selektora Dragana Stojkovića da zaslužuje mesto u najboljih 11, sasvim izvesno, desni bek crveno-belih biće učesnik evropskog šampionata u Nemačkoj.

Podatak da se Nedeljković možda i neplanirano rano našao u Piksijevim skicama za naredne izazove ima i logično objašnjenje.

Kada se u obzir uzme i činjenica da je Nedeljković napunio 18 godina pre dve nedelje, ovo je stvarno izuzetno dostignuće za mladog igrača. Želimo mu puno sreće u mečevima u dresu nacionalnog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading