BAJERNOV NAJNOVIJI BISER BIRA SRBIJU?! Pavlović objavom "zagolicao" maštu SVIMA!

Autor:

Sport

25.12.2023

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo bi to veliko pojačanje.

BAJERNOV NAJNOVIJI BISER BIRA SRBIJU?! Pavlović objavom "zagolicao" maštu SVIMA!

Foto: Ap photo

Najnoviji talenat omladinske škole Bajerna iz Minhena Aleksandar Pavlović sve je konstantniji u timu Tomasa Tuhela. On vuče srpske korene i može da bira da nastupa između "orlova" i nemačke reprezentacije, a, iako se činilo da će izabrati "pancere", mladi fudbaler je ipak dao znak da postoji opcija da to bude i naš nacionalni tim.

Naime, on je objavio sliku iz srpske prestonice uz poznatu pesmu Svetlane Cece Ražnatović "Beograd". Nije poznato kojim je povodom u Srbiji, ali ovo može biti korak napred ka postizanju dogovora sa Draganom Stojkovićem.

Republika

Foto: instagram.com

Pavlovićev Instagram "stori"

Devetnaestogodišnji fudbaler je ove sezone debitovao inače za Bajern i nije dugo trebalo da impresionira Tomasa Tuhela. Odmah je Nemac tražio da mu daju novi i bogatiji ugovor pošto u njemu vidi fudbalera koji će u narednim godinama biti oslonac Bajerna. ove sezone odigrao je šest utakmica za bavarskog giganta i upisao dve asistencije, pokazavši da osim toga što daje sigurnost veznom redu, isto tako je i tehnički nadaren.

Interesantno je da Pavlović nije igrao za mlađe kategorije Nemačke i Srbije, a videćemo da li će na kraju "sve preskočiti" i odmah igrati za seniorski tim. S obzirom na to da je i Julijan Nagelsman, bivši trener Bajerna, preuzeo reprezentaciju Nemačke i razmatra da pozove Pavlovića.

- Od njega (Pavlovića zavisi, prim. aut.) zavisi, što se nas tiče - mi smo spremni da izađemo u susret. Želimo svakom detetu našem da damo šansu, ali mora da se ide stepenik po stepenik. Sad je neko debitovao za Bajern, pa kao u "A" tim. Ne ide to baš tako. To je kao da čekamo ispred bolnice da se rodi neko Srpče, da ga iz bolnice rezervišemo. Ti svi momci moraju da se dokažu. To su neke pionirske, mlade, pa onda A reprezentacija. Sem ako si čudo pa sa 17 u A tim, kao Pele. (...) Tako da Pavlović ima potencijal ako je potpisao sa Bajernom, ali na njemu je da se pokazuje i dokazuje, da li će igrati i pratimo, rekao je nedavno Stojković o statusu Pavlovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading