ŽENE TVRDE DA OVE POZE U INTIMNIM ODNOSIMA NAJVIŠE MRZE: Za njih nemaju nikakvog SMISLA, a muškarci ih obožavaju

Autor:

Lifestyle

25.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge žene su izrazile nezadovoljstvo ovom pozom.

ŽENE TVRDE DA OVE POZE U INTIMNIM ODNOSIMA NAJVIŠE MRZE: Za njih nemaju nikakvog SMISLA, a muškarci ih obožavaju

Foto: shutterstock

Kada je reč o se*sualnim pozama, svako ima svoje preferencije i ono što odgovara jednoj osobi možda neće odgovarati drugoj. Neki ljudi su podelili svoje iskustvo sa određenim pozama koje im nisu prijale iz različitih razloga.

Gaia (31) ističe da joj poze obrnuto od smera njene vagine ne odgovaraju, što otežava postizanje vrhunca. Slično iskustvo ima i Defni (24) koja je istakla da je takva poza iscrpljujuća i ne pruža joj zadovoljstvo.

Lotus poza i njene mane

Mnoge žene su izrazile nezadovoljstvo lotus pozom. Moli (30) ističe da se u ovoj pozi teško pomera, dok Ana (27) naglašava nedovoljnu stimulaciju kl*torisa. Takođe, Bria (35) je podelila da iako nije loša poza, njen partner pristaje na nju samo zbog nje, što utiče na celokupno iskustvo.

Foto: shutterstock

Bria (35) je podelila da iako nije loša poza, njen partner pristaje na nju samo zbog nje, što utiče na celokupno iskustvo


Problemi sa misionarskom pozom

Šila (38) je iznela svoje nezadovoljstvo misionarskom pozom, ističući da se oseća zgnječeno i kao da ne može da diše. Meri (27) je sa njom u saglasnosti, dodajući da se u toj pozi oseća kao da ima 80 godina, što nije nimalo se*si za mladu i živahnu osobu.

Stojeća poza izaziva probleme

Bjanka (34) je istakla da izbegava bilo koji položaj koji ne uključuje na leđima, dok Olivia (25) smatra da je stojeća poza veoma nespretna i izaziva joj probleme.

Visina kao faktor u intimnim pozama

Danijela (28) ističe da to što je niska je često uticalo na izvođenje određenih poza, dok Oliv (24) naglašava da je određene poze teško izvesti kada postoji značajna razlika u visini između partnera.

Kroz ova iskustva možemo videti da je svaka osoba jedinstvena i da određene se*sualne pozicije mogu izazvati različite probleme i nezadovoljstvo kod pojedinaca. Važno je komunicirati sa partnerom i pronaći poze koje odgovaraju i jednom i drugom partneru kako bi intiman odnos bio zadovoljavajući za obe strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading