SRBI OTKRILI KAKAV JE "ŽENSKI UKUS" TAMO DOLE: Zbog njihovih opisa cele ćete biti CRVENE od sramote!

Autor:

Lifestyle

23.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se istuširate pre odnosa, ukus će biti sličan ovome.

SRBI OTKRILI KAKAV JE "ŽENSKI UKUS" TAMO DOLE: Zbog njihovih opisa cele ćete biti CRVENE od sramote!

Foto: shutterstock

Mišljenje o ukusu polnog organa često je prisutno u mislima žena, ali retko koja će direktno postaviti ovo pitanje svom partneru. 

Ipak, neki muškarci su podelili svoje utiske o ukusu vagine, navodeći opise poput slankastog, slatkastog, podseća na mošus, kiselkastog, pa čak i metalnog ukusa. Interesantno je da je primećeno da sveže istuširana ženska osoba neće imati specifičan ukus "tamo dole", dok su neki opisali ukus kao vodu u kojoj se nešto kuvalo ili čak kao ukus bakra ili metala. Čak je jedan ispitanik uporedio ukus vagine sa ukusom baterije, izazivajući pitanje da li je zaista neko to i probao, te je mnoge ostavio u dilemi.


Utisak jačeg pola

Svakako da su ovi opisi samo subjektivni zbog čega ne bi trebalo da preterano razmišljate o tome. Ako želite nešto da poboljšate, razgovarajte sa partnerom o ovim važnim intimnim pitanjima.

Foto: shutterstock/

Ako želite nešto da poboljšate, razgovarajte sa partnerom o ovim važnim intimnim pitanjima


Uticaj brijanja intimnih regija na zdravlje žene

Pored pitanja o ukusu, postavlja se i pitanje o uticaju brijanja intimnih regija na zdravlje žena. Ova tema je važna zbog potencijalnih zdravstvenih implikacija koje mogu proisteći iz ovog higijenskog čina. Važno je istražiti kako održavanje intimne higijene može uticati na zdravlje žena. Ove teme su važne za razumevanje intimne higijene i seksualnog iskustva, te podstiču otvoreni dijalog o ovim pitanjima.

Tokom samog intimnog čina trebalo bi da se opustite i prepustite, zato nemojte previše razmišljati o tome kakvog je "ukusa" ženski polni organ. Ipak, ako utvrdite neke "nepravilnosti", poput neobičnog mirisa ili isecdka obavezno posetite ginekologa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading