EKSKLUZIVNO: Ovako će izgledati novi dresovi Srbije!

Autor:

Sport

12.12.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslušali smo glas naroda, rekao je gensek FSS Jovan Šurbatović, a Republika otkriva kako će izgledati novo ruho "orlova".

EKSKLUZIVNO: Ovako će izgledati novi dresovi Srbije!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće u novim dresovima od 2025. godine kada istekne ugovor sa Pumom, koji je skraćen za dve godine na zahtev FSS. To je je za Republiku potvrdio generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović.

- Mi smo ga skratili za dve godine, nismo bili zadovoljni, a trebalo je da ugovor traje do 31. decembra 2026. Želimo bolje uslove. Oprema za Evropsko prvenstvo je odavno dizajnirana i odobrena. Igraćemo na EP u novim Puminim dresovima. U aprilu će biti promovisani, navijači će biti zadovoljni. Ne smem da otkrivam, ali poslušali smo glas naroda. Već pregovaramo sa nekoliko najrenomiranijih i najvećih proizvođača sportske opreme. Imaćemo novog tehničkog partnera od 1. januara 2025. za novi ciklus kvalifikacija za Svetsko prvenstv u Americi - rekao je Šurbatović.

Foto: Fudbalski savez Srbije

Dragan Stojković Piksi i Jovan Šurbatović

Prema ekskluzivnim saznanjima našeg portala iz izvora dobro upućenog u priču oko novih dresova, novi dresovi "u skladu sa glasom naroda" znači da će oni biti u bojama srpske trobojke. To znači da će izabranici Dragana Stojkovića Piksija u kvalifikacije za Mundijal 2026. krenuti u crvenim dresovima, plavim šortsevima i belim štucnama.

Takođe, poznato je i kako će izgledati gostujuća garnitura. Prema našim saznanjima, ona će biti potpuno bela, kao i do sada.

Podsetimo, iz Puma je ranije saopšteno da su pomenute odluke donete još 2022. godine u sklopu tada pokrenute nove strategije firme koja nosi slogan "manje – veće – bolja strategija" i bila je samo jedna od odluka doneta kada je u pitanju proizvodnja dreesova za fudbalske reprezentacije.

- Krajem ove godine i početkom 2024. objavićemo koja su dva nova tima sa kojima smo potpisali saradnju, ali ugovori sa nekim nacionalnim fudbalskim savezima poput Fudbalskog saveza Izraela i Fudbalskog saveza Srbije ističu sa početkom nove godine - naveo je portparol Pume.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading