RASKID SA PUMA PLANIRAN NA NAŠ ZAHTEV: Evo u kojoj će opremi Srbija igrati na EVRO 2024

Autor:

Sport

12.12.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi dres "orlova" za EP biće predstavljen u aprilu, poslušali smo glas naroda, otkrio je generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović.

RASKID SA PUMA PLANIRAN NA NAŠ ZAHTEV: Evo u kojoj će opremi Srbija igrati na EVRO 2024

Foto: Starsport

Mnoge je iznenadila vest da će nemački proizvođač sportske opreme Puma prekinuti sledeće godine sponzorisanje fudbalske reprezentacije Izraela, ali i da će i reprezentacija Srbije promeniti istog tehničkog sponzora. Mnogi su se tada zapitali šta to znači za "orlove", pre svega zbog činjenice da ih naredne godine očekuje nastup na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Međutim, generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović potvrdio je za Republiku da nikakvih problema nema i da ih neće biti.

Foto: Fudbalski savez Srbije

Jovan Šurbatović

- Uobičajeno je da se prekid saradnje objavi na vreme. Ugovor istiće 31. decembra.2024. godine, mi smo ga skratili za dve godine. Želimo bolje uslove. Oprema za Evropsko prvenstvo je odavno dizajnirana i odobrena. Igraćemo na EP u novim Puminim dresovima. U aprilu će biti promovisani, navijači će biti zadovoljni. Ne smem da otkrivam, ali poslušali smo glas naroda - rekao je Šurbatović, pa nastavio:

- Već pregovaramo sa nekoliko najrenomiranijih i najvećih proizvođača sportske opreme. Imaćemo novog tehničkog partnera od 1. januara 2025. za novi ciklus kvalifikacija za Svetsko prvenstv u Americi.

Podsetimo, Iz Puma je saopšteno da su pomenute odluke donete još 2022. godine u sklopu tada pokrenute nove strategije firme koja nosi slogan "manje – veće – bolja strategija" i bila je samo jedna od odluka doneta kada je u pitanju proizvodnja dreesova za fudbalske reprezentacije.

- Krajem ove godine i početkom 2024. objavićemo koja su dva nova tima sa kojima smo potpisali saradnju, ali ugovori sa nekim nacionalnim fudbalskim savezima poput Fudbalskog saveza Izraela i Fudbalskog saveza Srbije ističu sa početkom nove godine - naveo je portparol Pume.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading