VANREDNA INSPEKCIJA: Evo u kakvom je stanju teren na kojem će Piksijevi "orlovi" večeras gostovati Belgiji

Autor:

Sport

15.11.2023

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor A reprezentacije Srbije Stevan Stojanović i pomoćnik selektora Bratislav Živković obišli "Den Darf" stadion u Luvenu.

VANREDNA INSPEKCIJA: Evo u kakvom je stanju teren na kojem će Piksijevi "orlovi" večeras gostovati Belgiji

Foto: Starsport

Tadić sa reprezentativcima Srbije

Fudbaleri Srbije gostovaće večeras (20.45) Belgiji u prijateljskom meču koji će biti poslednja provera pred odlučujući meč sa Bugarskom (nedelja, 15.00) u Leskovcu iz kojeg je i bod dovoljan pa da "orlovi" posle 24 godine odlete na Evropsko prvenstvo. Međutim, utakmica će se umesto u Briselu na stadionu "Kralj Boduen", koji je natopljen vodom zbog obilnih kiša, igrati na stadionu "Das Dref" u Luvenu.

Republika

Foto: FSS

 

Zbog toga su direktor A reprezentacije Srbije Stevan Dika Stojanović i jedan od pomoćnika selektora Dragana Stojkovića Bratislav Živković obišli tridesetak kilometara udaljeni stadion "Den Darf" u Luvenu, gde će "orlovi" odigrati prijateljski meč sa Belgijom. Stojanović i Živković su se uverili da je teren u dobrom stanju i da postoje svi neophodni uslovi za odigravanje utakmice. Njih dvojica su na prepodnevnom sastanku sa UEFA i FS Belgije predvodili delegaciju FS Srbije.

Podsetimo, posle haosa na aerodromu na pasoškoj kontroli, gužvi u saobraćaju, otkazivanja treninga zbog potopljenog stadiona i konferencije za medije u hotelu, Srbija je morala da se suoči sa još jednim problemom, menjanjem stadiona na kojem će se igrati. Pritom će prijateljski meč biti odigran iza zatvorenih vrata bez prisustva publike jer domaćin u tako kratkom vremenu nije mogao da odštampa nove ulaznice i da ih pusti u prodaju, dok će svima koji su kupili karte za meč novac biti vraćen. Međutim, kako je u pitanju viša sila, srpska delegacija, čelnici FSS i Piksi imali su razumevanja za Belgijance pa su bez pogovora pristali na nove uslove, u koje su se Stojanović i Živković uverili da su zadovoljavajući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading