IPAK NIJE SAMO ZA NJEGOVE OČI! Stanija pokazala šta će prirediti Asminu u SPAVAĆOJ SOBI! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.12.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević se razgolitila, pa pokazala šta će prirediti Asminu u spavaćoj sobi.

IPAK NIJE SAMO ZA NJEGOVE OČI! Stanija pokazala šta će prirediti Asminu u SPAVAĆOJ SOBI! (FOTO)

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Stanija Dobrojević, poznata po izvajanom telu, nedavno je izjavila da joj je njena prirodna pozadina obezbedila čitavo bogatstvo. Ova starleta već neko vreme uživa u Americi i redovno deli trenutke iz svog privatnog života, ali i provokativan sadržaj.

Fotografije Stanije često su na ivici erotike, a njene poze nikada nisu bile provokativnije, što muškom delu populacije nikada nije smetalo. Najnovija objava na Instagramu izazvala je totalnu pometnju, a mnogi su se zapitali šta li Stanija pokazuje na platformi za odrasle, odnosno OnlyFansu, ako je ovoliko provokativna na Instagramu.

Stanija se pohvalila kako obilazi šoping molove i čašćava se skupocenim poklonima, a onda je, povodom praznika, odlučila i da počasti mušku populaciju na njenom Instagram profilu, pa je objavila nikad izazovniju fotografiju u se*si donjem vešu.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević

 

Iako se podrazumeva da je starleta ovakva u spavaćoj sobi, ona neretko ovakav sadržaj podeli putem društvenih mreža, a mnogi su se upitali kako to toleriše njen sadašnji izabranik, Asmin Durdžić, koji je, kako Aneli Ahmić govori, njoj branio i fotografije u kupaćem kostimu.

Inače, Stanija na osnovu ovakvih objava ozbiljno zarađuje, o čemu je i sama govorila, a da li zbog tih provokacija ima problema u privatnom životu - ostaje nam samo da naslućujemo. U svakom slučaju, muškarci su bili veoma srećni zbog ove fotografije i ne sumnjamo da su je obasipali komplimentima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading