CRVENO-BELI OTVARAJU PRODAVNICU U CENTRU BEOGRADA: Lepa Jovana odmah otrčala po dres!

Autor: M. M.

Sport

25.12.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Crvena zvezda Meridianbet.

CRVENO-BELI OTVARAJU PRODAVNICU U CENTRU BEOGRADA: Lepa Jovana odmah otrčala po dres!

Foto: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda Meridianbet sa ponosom obaveštava sve Zvezdaše da je klub u utorak 26.12.2023. godine otvoriće novu zvaničnu prodavnicu.

Lokacija nove zvanične prodavnice je u strogom centru Beograda - u Dečanskoj ulici broj 17.

Foto: KK Crvena zvezda

Prodavnica u Dečanskoj

Podsećaju crveno-beli da je to treći lokal KK Crvena zvezda u Beogradu: prvi FAN Shop otvoren je u sklopu hale "Aleksandar Nikolić" 23. oktobra 2019, dok je početkom ove sezone u novembru otvoren i manji lokal ispred Beogradske Arene na platou na severnoj strani.

Smatraju da je to neophodan iskorak koji prati rast i razvoj kluba, a upravo je nova zvanična prodavnica i lokal u strogom centru Beograda nešto što su brojni navijači priželjkivali.

Novi lokal sa kojim možete da se upoznate i u video prezentaciji ispod teksta je modern dizajniran uz dominantne crvenu i belu boju.

Po prvi put u novoj zvaničnoj radnji KK Crvena zvezda dostupna je i roba tehničkog sponzora kluba - kompanije Adidas, kao i original dres Crvene zvezde za sezonu 23/24.

Foto: KK Crvena zvezda

Širok asortiman

Uz to, brojna armija navijača može da se upozna sa širokim asortimanom artikala koji će dopunjavati novim proizvodima.

Pored dresova, adidas artikala, tu su i majice KK Crvena zvezda, duksevi, navijački rekviziti, kape, šalovi, program za bebe… Među prvima koji su pojurili u novi Zvezdin butik jeste poznata novinarka Jovana Guzijan.

Raspored utakmica i obaveza prvog tima je izuzetno težak, ali će klub i prvotimcima odmah nakon praznika upriličiti druženje u radnji koja će svoja vrata otvoriti u utorak u 10 časova.

Radno vreme zvanične radnje KK Crvena Zvezda je od 10-20h radnim danima kao i subotom 10-17h.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading