ZVEZDA UGOVORILA MEČ SA RUSKIM GIGANTOM: Miljenik DELIJA se vraća na MARAKANU!

Autor:

Sport

25.12.2023

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polako postaje tradicija.

ZVEZDA UGOVORILA MEČ SA RUSKIM GIGANTOM: Miljenik DELIJA se vraća na MARAKANU!

Foto: Starsport

Crvena zvezda - Vojvodina

Danas je Crvena zvezda saznala svog protivnika u Kupu Srbije, ali to nije bio kraj važnim vestima iz crveno-belog tabora. Prijatelji po sponzoru, tim sa Marakane i ruski Zenit, polako grade tradiciju kada su u pitanju prijateljski mečevi, a ona će biti i nastavljena.

Ruski klub je, u saradnji sa beogradskim, objavio na svom Instagram nalogu da je dogovoren prijateljski egzibicioni duel koji će se odigrati na proleće, 23. marta, na stadionu "Rajko Mitić".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Zenit (@zenit_spb)

Ovo znači i povratak doskorašnjeg defanzivca Crvene zvezde Strahinje Erakovića, koji je letos napustio Ljutice Bogdana kako bi prešao u Zenit. Navijači ga u komentarima ove objave već pozivaju da ostane u Beogradu.

Četvrti put za manje od dve godine dva sastava će igrati međusobno, a ovog puta će domaćin biti beogradski klub, za razliku od proteklog leta kada se meč igrao u Rusiji.

Crveno-beli su u pomenutom duelu pobedili sa 2:1 golovima Mirka Ivanića i Žan-Filipa Krasoa, dok su u prethodna četiri navrata poraženi, ako računamo i provere odigrane tokom 2018. i 2019. godine.

Podsetimo, Zvezda i Zenit su međusobno igrali i u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope 2004. godine, kada je takođe šampion površinski najveće države na svetu slavio.

Takođe, Zvezdin tabor se od poslednjeg duela umnogome razlikuje, s obzirom na doskorašnja dešavanja i smenu Baraka Bahara na čije mesto je stigao Vladan Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading