PIKSI STAVIO TAČKU: Selektor Srbije ODUSTAO OD TUŽBE!

Autor:

Sport

28.12.2023

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković Piksi rešio je da raščisti sa prošlošću u kojoj je optuživan za sve i svašta

PIKSI STAVIO TAČKU: Selektor Srbije ODUSTAO OD TUŽBE!

Foto: Telkast/printscreen

Selektor Srbije odveo je "orlove" na drugo uzastopno veliko takmičenje, ali dok je naša selekcija krčila put prema Mundijalu u Kataru, strateg našeg tima napadan je više puta i to od svog nekadašnjeg kluba Crvene zvezde.Tako je Zvezda 2022. optužila Piksija da je preuzeo sve konce u FSS i da je nameštao mečeve u korist Partizana kako Zvezda ne bi bila prvak. Potpisnik tog saopštenja bio je predsednik Zvezde Svetozar Mijailović, mada su mnogi protumačili da iza svega stoji Zvezdan Terzić, sa kojim Stojković nije u dobrim odnosima, pa je spominjana i tužba.

ODUSTAO OD TUŽBE

- Ma ne, odustao sam od toga. Koga da tužim? Klub? Nije Terzić potpisnik tog saopštenja već Mijailović. Zamislite da se selektor bavi sudijama i otima titulu nekome. I to Zvezdi - rekao je Stojković za NIN, pa nastavio konkretno o Terziću:

Republika

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić

 

- Nemam kontakt sa njim. Posle takvih saopštenja i napada bilo bi besmisleno. Opet, on je ljut jer sam mu navodno oterao sina iz Saveza. Tako je predstavljeno, iako nisam ni znao da je on radio u Savezu. To, naravno, nije istina i nema veze sa mnom. Možeš da misliš šta hoćeš, ali da nameštam sudije da bi Partizan bio prvak, pa to je potpuno ludilo. Naravno da sam posle takvih kleveta rekao da ću ga tužiti, ali su mi advokati rekli da ću morati da tužim klub, a klub nema veze sa tim. To je bila opaska samo jednog čoveka.

Povodom Piksijevih navoda naš portal Republika.rs je kontaktirao Terzića, ali on nije želeo da ulazi u dalju polemiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading