MILOJEVIĆ PRESEKAO! Novi trener Zvezde povukao prvi potez - ON sigurno ostaje na Marakani!

Autor:

Sport

29.12.2023

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Time je stavljena tačka na sve spekulacije.

MILOJEVIĆ PRESEKAO! Novi trener Zvezde povukao prvi potez - ON sigurno ostaje na Marakani!

Foto: Starsport

Povratak Vladana Milojevića na klupu Crvene zvezde označio je i dolazak novog stručnog štaba, pošto su sa Izraelcem Barakom Baharom otišli i njegovi pomoćnici.

Već na promociji novi-stari trener srpskog šampiona objavio je da će mu u radu pomagati dobro poznato lice Nebojša Milošević, potom Ivan Vučetić zadužen za fizičku spremu i analitičar Bojan Ofenbaher.

Nedavno je Milojević angažovao i bivšeg kapitena Nikolu Mikića, koji će takođe biti deo njegovog stručnog štaba, ali tu se spisak saradnika iskusnog stručnjaka ne završava.

Naime, Vujadin Savić, koji je bio jedan od trenera u stručnom štabu bivšeg trenera Baraka Bahara, pomagaće i Vladanu Milojeviću. On je u septembru prošle godine prekinuo karijeru i rešio da postane trener, a klub mu je izašao u susret.

Foto: Starsport

Vujadin Savić i trener Lučanaca Tomislav Sivić

Crvena zvezda će pripreme obaviti na Kipru, iako je prvobitno bio planiran odlazak u Tursku, a na "rajskom ostrvu" će odigrati nekoliko kontrolnih utakmica.

Klub s Marakane je, podsetimo, prvi deo takmičenja završio na drugom mestu i na kontu ima 46 bodova, jednim manje od jesenjeg lidera Partizana i na proleće sledi ljuta borba sa večitim rivalom.

Šestostruki uzastopni prvak države je, međutim, doživeo ranu eliminaciju iz Evrope, jer je takmičenje u Ligi šampiona završio na poslednjoj poziciji, a potom izgubio 171. Večiti derbi, posle čega je usledila promena na klupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading