OVAJ DEO BEOGRADA U CRVENOM! Mili se, za prelazak treba više desetina minuta nego inače - jedna pojava dodatno komplikuje sve! (FOTO)

Autor:

Vesti

29.12.2023

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počinju praznične gužve.

OVAJ DEO BEOGRADA U CRVENOM! Mili se, za prelazak treba više desetina minuta nego inače - jedna pojava dodatno komplikuje sve! (FOTO)

Foto: Google maps

Pančevački most

Ogromna gužva ovog jutra je na Pančevačkom mostu koji je na "gugl mapama" označen crvenom bojom, a koja označava da je preopterećen saobraćajem

Dodatno saobraćaj otežava magla koja se nadvila nad njim, a za prelazak vam automobilom u proseku treba 15 - 16 minuta, umesto 5-7 minuta koliko treba kada nema špica. 

Republika

Foto: Google maps

Vreme koje je potrebno da se pređe Pančevački most

Bolja je situacija na Gazeli, za čiji prelazak je jutros potrebno oko 7 minuta, dok je inače jutros u 6 sati trebalo oko 5-6 minuta.

Republika

Foto: Google maps

Stanje na Gazeli

Praznični duh se oseća, pa ima gužvi ovog jutra i na Plavom mostu, auto-putu posle isključena za Konjarnik ka Autokomandi, ali i kod Skupštine.

Bolja situacija je na kružnom toku Novi Beograd i u Ulici Jurija Gagarina.

Stanje na putevima u Srbiji

Zbog očekivanih gužvi u pretprazničnim danima u gradovima, Auto-moto savez Srbije (AMSS) preporučuje vozačima da ka odredištu krenu ranije, budu tolerantniji i da voze opreznije. 

Veliki broj vozila prisutan je na autoputevima, ali se očekuje i na putevima koji vode ka zimskim turističkim centrima u zemlji.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju pet sati.
Granični prelaz Bajmok – Bačalmaš radiće u vremenu 07-24 časa, svakog vikenda (petak, subota i nedelja) do 14. januara 2024.godine.

Granični prelaz Rastina – Bačsentđerđ radiće u vremenu 07-24 časa od 05. do  07. januara 2024. 

Granični prelaz Bački Vinogradi – Ašothalom radiće u vremenu 07-22 časa, svakog vikenda (petak, subota i nedelja) do 16. januara 2024. godine.

Granični prelaz Horgoš-2 radiće do 31. januara 2024. od 00-24časa.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading