UŽAS NA AERODROMU U PARIZU! Slepi putnik pronađen u delu za prljag - BORE MU SE ZA ŽIVOT!

Autor:

Svet

29.12.2023

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prostorima za prtljag aviona temperature su između minus 50 i minus 60 stepeni Celzijusovih, a nema dovoljno ni kiseonika.

UŽAS NA AERODROMU U PARIZU! Slepi putnik pronađen u delu za prljag - BORE MU SE ZA ŽIVOT!

Foto: pixabay.com

"Slepi putnik" pronađen je jutros u kritičnom stanju u delu za prtljag aviona Air Algeria na pariskom aerodromu Orli, rekao je dobro obavešteni izvor iz obezbeđenja za Rojters.

Izvor je rekao da se osoba nalazi u životnoj opasnosti i da je smeštena u obližnju bolnicu.

Avion je krenuo iz zapadnog alžirskog grada Orana, što je dva i po sata leta do Pariza.

U prostorima za prtljag aviona temperature su između minus 50 i minus 60 stepeni Celzijusovih, a nema dovoljno ni kiseonika, preneo je Telegraf.

Rus završio na letu za Los Anđeles

Ovo nije jedini slučaj slepog putnika u avionima u svetu.

Protiv slepog putnika Sergeja Vladimiroviča Očigave na letu iz Kopenhagena za Los Anđeles, koji je doputovao u Ameriku bez pasoša ili karte, podignuta je optužnica za federalni zločin u SAD.

Očigava je nadležnima saopštio da se ne seća kako je prošao kroz obezbeđenje aerodroma u Evropi, kako se tvrdi u federalnoj žalbi koju je podneo FBI, preneo je "Gardijan" ranije u decembru.

Po dolasku u Los Anđeles, Očigava je rekao da je ostavio dokumenta u avionu. Međutim, službenik američke carine i granične zaštite (CPB) nije mogao da pronađe putnika na listi leta kojim je došao ili bilo kojoj drugoj listi međunarodnih letova.

Očigava nije imao ni pasoš ni vizu za ulazak u Sjedinjene Države, ali je policija među njegovim stvarima pronašla ruska i izraelska lična dokumenta, a u tužbi ne navodi koje je nacionalnosti ili da li je dualni državljanin.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading