GDE MI JE UNUK, ŠTA STE URADILI S NJIM? Dete NESTALO u avionu, baka Marija unezvereno vikala po aerodromu! Usledio je NEVIĐENI ŠOK

Autor:

Svet

27.12.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scena je stariju ženu podsetila na film "Sam u kući"

GDE MI JE UNUK, ŠTA STE URADILI S NJIM? Dete NESTALO u avionu, baka Marija unezvereno vikala po aerodromu! Usledio je NEVIĐENI ŠOK

Foto: pixabay.com

Baka jednog šestogodišnjaka koji je trebalo da sa avio-kompanijom Spirit Airlines dođe iz Filadelfije do grada Fort Majersa nije se pojavio na aerodromu.

Marija Ramos čekala je sa sve većom zebnjom kada će da ugleda dečaka Kaspera, ali kada su svi putnici napustili prostor aerodroma, upala je u opravdanu paniku.

“Gde mi je unuk? Šta se dogodilo, šta ste uradili s njim?”, vikala je žena na predstavnike avio-kompanije.

Ispostavilo se da je unuk umesto u avion za Fort Majers ušao na let za Orlando koji je udaljen četiri sata vožnje!

Spirit Airlines se odmah izvini baki Mariji saopštivši joj da će platiti troškove dečakovog novog puta do Orlanda kako bi došla do unuka.

Marija Ramos priznala je da se strašno uplašila za unuka kao i da joj je kroz glavu prošla scena iz hit filma “Sam u kući” kada dečak Kevin takođe za Božić uđe u pogrešan avion.

“Utrčala sam u avion i pitala stjuardesu gde je moj unuk koji joj je predat u Filadelfiji”, rekla je Ramos za WINK-TV.

Stjuardesa joj je odgovorila kako sa sobom nije imala decu. Srećom, Kasper je uspeo da nazove baku ubrzo nakon što je sleteo u Orlando.

“Ozbiljno shvatamo sigurnost i odgovornost za prevoz svih naših korisnika zbog čega sprovodimo internu istragu. Neko je negde pogrešio u Filadelfiji. Izvinjavamo se baki i porodici dečaka”, rekli su iz avio-kompanije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading