RIBAR PRONAŠAO OSTATKE ČUVENOG AVIONA KOJI JE PAO PRE DEVET GODINA: U transu obavestio vlasti o tome, a onda je dobio NEVEROVATAN ODGOVOR

Autor:

Svet

21.12.2023

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zajednička potraga australijskih, malezijskih i kineskih spasilačkih službi kao i vojski, plaćena 200 miliona dolara rezultirala je velikom nulom. Od aviona nije pronađeno ništa

RIBAR PRONAŠAO OSTATKE ČUVENOG AVIONA KOJI JE PAO PRE DEVET GODINA: U transu obavestio vlasti o tome, a onda je dobio NEVEROVATAN ODGOVOR

Foto: youtube.com/nationalgeographic

Jedna od najvećih misterija 21. veka svakako je i do danas nerazjašnjen pad aviona MH370 Malezija erlajnsa u kojem je 8. marta 2014. bilo 227 putnika uz 12 članova posade.

Avion se iz i dalje nepoznatih okolnosti samo srušio u područje juga Indijskog okeana a porodice i prijatelji nestalih do danas nisu dobili odgovor šta se desilo i gde su ostaci tih putnika.

Zajednička potraga australijskih, malezijskih i kineskih spasilačkih službi kao i vojski, plaćena 200 miliona dolara rezultirala je velikom nulom. Od aviona nije pronađeno ništa.

Australijski ribar Kit Olver tvrdi da je nedavno u okeanu dok je lovio ribu pronašao delove repa tog aviona!

“Pet meseci posle nestanka aviona, tvrdim da sam naša veći deo repa od MH370. Nisam do sada izlazio u javnost sa tom tvrdnjom, ali sada moram jer familije nestalih putnika zaslužuju da znaju istinu”, rekao je Olver za Sidnej Morning Herald.

Uz konstataciju da bi mu sada bilo draže da taj rep aviona nikada nije pronašao, Olver je konkretizovao priču otkrićem da je trčao do australijskih vlasti da im saopšti vesti.

Republika

Foto: youtube.com/nationalgeographic

Ribar pokazuje gde je našao rep aviona

“Pocepao sam ribarsku mrežu vrednu 20.000 dolara zbog tog repa aviona. Bio je neverovatno težak. Ovo je bio rep komercijalnog aviona. Bio je beo, nije pripadao privatnim avionima. Otrčao sam do grada Rouba u Južnoj Australiji da vlastima prijavim da sam pronašao rep, ali oni jednostavno nisu bili zainteresovani za obnavljanje potrage. Niti su bilo kome iznad njih javili za moje otkriće”, kaže Olver.

Ribar dodaje da svet zaslužuje da zna pravu istinu.

“Devet godina svi se pitaju gde je avion, odnosno gde je pao. Ja mogu da nadležnima dam tačne coordinate gde je bio rep. Našao sam ga 55 kilometara zapadno od grada Rouba. U gradu su mi rekli da sam verovatno pronašao deo brodskog kontejnera ili deo ruskog broda koji je potonuo u tom periodu”, rekao je Olver (77).   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading