PAKLENI LET NA 10.000 METARA: Lumpovali na Karibima, poleteli ka Mančesteru; putnici ni slutili nisu šta ih čeka kad su počele ''neobične turbulencije!''

Autor:

Svet

28.12.2023

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedanaestoro putnika zadobilo je povrede tokom turbulentnog leta ka Mančesteru, kada je avion kompanije Malet Era, koji je organizovala turistička agencija P&O, iskusio neočekivane probleme tokom krstarenja iznad Kariba.

PAKLENI LET NA 10.000 METARA: Lumpovali na Karibima, poleteli ka Mančesteru; putnici ni slutili nisu šta ih čeka kad su počele ''neobične turbulencije!''

Foto: Shutterstock

Putnici, njih oko 225, ukrcali su se na let Malet Era nakon uživanja u Karibima pod organizacijom P&O-a. Međutim, sve se promenilo kada su se turbulencije pojavile dva sata nakon poletanja, primoravajući posadu da preusmeri let prema Bermudama, kako prenosi Bi-Bi-Si.

 

 

Nakon što je avion sleteo, jedanaest putnika je primilo lekarsku pomoć zbog lakših povreda koje su zadobili tokom neobičnih turbulencija. Umesto planiranog povratka kući malteškim čarter letom za Božić, međutim umesto toga, sada se očekuje njihov povratak u Mančester.

Portparolka P&O-a izjavila je da su putnici smešteni u hotele na Bermudama tokom praznika zbog radnog vremena aerodroma i ograničenog broja dostupnih letova. Ona je dodala: "Zbog čudnih i neočekivanih turbulencija, let za Mančester je u nedelju ujutro s Barbadosa preusmeren na Bermude. Žao nam je zbog ovih problema na putovanju, neprekidno smo komunicirali sa avio-kompanijom i hotelima kako bismo se pobrinuli za goste i osigurali da što pre dođu kući."

Očekuje se da će istraga biti pokrenuta kako bi se utvrdili uzroci ovih "čudnih turbulencija" koje su zadesile let i izazvale neplanirane nevolje za putnike tokom božićnih praznika, prenosi Jutarnji list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading