TRAGEDIJA U GRČKOJ! Srušio se avion - čekaju se informacije o MRTVIMA! (VIDEO)

Autor: Sanja Bojanović

Svet

27.12.2023

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avion za obuku se srušio u Grčkoj.

TRAGEDIJA U GRČKOJ! Srušio se avion - čekaju se informacije o MRTVIMA! (VIDEO)

Foto: pixabay.com

U mestu Kalamati, nedaleko od sela Ari u Mikromanima, dogodila se avionska nesreća koja je šokirala lokalno stanovništvo i nadležne.

Pad se dogodio pod nerazjašnjenim okolnostima 500 metara severno od kapije aerodroma, u blizini sela Ari. U pitanju je dvosed američke proizvodnje T-2 120 namenjen za obuku.

Prema prvim informacijama, avion u pitanju je dvosed za obuku T2, a detalji o uzrocima nesreće još uvek nisu potpuno jasni.

Za sada nije poznato šta se dogodilo sa pilotom, a prema pojedinim izveštajima, eksplozija je odjeknula pre pada aviona, prenosi Katimerini.

Operacija potrage i spasavanja pokrenuta je nakon pada trenažnog aviona T-2. Prema rečima lokalnog zvaničnika, avion se srušio tokom poletanja.


Nesreća se dogodila pod nejasnim okolnostima severno od kapije aerodroma, a na snimcima sa mesta nesreće može se videti crni dim koji se uzdiže u nebo. Očevici su izjavili da su čuli snažnu eksploziju pre nego što su primetili dim i da su odmah pozvali nadležne službe.

 

Na licu mesta nalaze se policija, vatrogasci i vojska.

Nadležni su brzo reagovali na vest o nesreći i uputili se ka mestu događaja kako bi pružili pomoć i istražili uzroke nesreće. Hitne službe su odmah izašle na teren kako bi pružile pomoć eventualnim povređenima i sproveli istragu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading