HAOS NA LETU IZ PRIŠTINE! Turbulencije bacile stjuardesu na plafon, ženi tečnost curi niz obrve dok se moli Bogu, pilot ostao bez glasa usled stresa...! DRAMA U AVIONU! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Svet

03.09.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Male turbulencije su normalne na letu, ali neki putnici su se suočili sa toliko ekstremnim turbulencijama, da su ih jedva preživeli.

HAOS NA LETU IZ PRIŠTINE! Turbulencije bacile stjuardesu na plafon, ženi tečnost curi niz obrve dok se moli Bogu, pilot ostao bez glasa usled stresa...! DRAMA U AVIONU! (VIDEO/FOTO)

Foto: Printskrin/Tviter/@aviationbrk

Neki putnici su se prilikom turbulencija suočili sa tako užasnim iskustvima gde su prilikom turbulencija putnici povraćali, izbacivani iz sedišta, poprskani hranom i pićem...

 

 

Iako je turbulencija jednostavno rezultat promena u distribuciji vazdušnih struja i pritiska oko aviona i ne predstavlja veliki rizik po bezbednost, nekad ih veoma teško "preživeti". .

MailOnline sakupio je iskustva putnika koji su doživeli slučajeve ekstremnih turbulencija, a kao jedna od najgorih označena je ona koja se 2019. dogodila na letu Priština - Bazel. 

Jedan od putnika koji se našao na tom letu kaže da je to jedno od najgorih iskustava koje je doživeo. Video snimak sa leta ALK Airlinesa iz Prištine za Bazel u junu 2019. pokazuje kako stjuardesa poslužuje piće iz svojih kolica usred onoga što se na prvi pogled činilo manjim drhtanjem.

Tada se dogodilo da su su i stjuardesa i kolica sa kojih je služila hranu i piće, odleteli na plafon. Sve je krenulo kao lakše podrhtavanje, a onda se čitav let pretvorio u horor. 
 

Republika

Foto: printscreen/twitter/Breaking Aviation News & Videos

Turbulencije

 

Šolje, flaše i druga pića se prelivaju po putnicima, ali mnogi od njih su previše zabrinuti da vrište od straha ili se mole, ne obraćajući pažnju da su mokri i isflekani do gole kože.

Može se videti kako jedna žena spaja ruke i moli se Bogu dok joj tečnost curi niz ruku i niz obrve.

Mogu se čuti kako putnici vrište dok pilot pokušava da ih preko razglasa smiri, ali i on ostaje bez glasa usled razumljivog stresa. 

Sedišta su izbijena iz ležišta, pokidani su pojasevi, dok su pojedini putnici dobili opekotine i posekotine.

Putnik koji je snimio incident i preneo ovo iskustvo,  rekao da je turbulencija trajala oko pet minuta i počela je pola sata nakon poletanja iz Prištine.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading