Srbin uhapšen na Bistričkom mostu pušten na slobodu!

Autor:

Vesti

31.08.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je danas uhapšen na Bistričkom mostu.

Srbin uhapšen na Bistričkom mostu pušten na slobodu!

Foto: Društvene mreže

Aleksandar Alagić koji je priveden danas kod Bistričkog mosta na putu Kosovska Mitrovica - Leposavić na informativni razgovor pušten je večeras, potvrdio je "Novostima" Veton Eljšani, portparol takozvane kosovske policije za region sever.

Aleksandra Alagić danas su presreli Kurtijevi specijalci i izvukli ih automobila na Bistričkom mostu, u kojem je bio sa majkom.

Alagića, koji je posle hapšenja Miluna Milenkovića Luneta preuzeo kik-boks klub u Severnoj Mitrovici, policija je odvela, prema rečima Ešljanija, u Južnu Mitrovicu.

Odmah po hapšenju mladića oglasio se zamenik komandira tzv. kosovske policije za region Sever Veton Eljšani koji je rekao da je specijalna policija tzv. kosovske policije na Bistričkom mostu u 16:30 časova, privela Aleksandra Alagića po nalogu Specijalnog tužilaštva i da će nakon saslušanja biti pušten na slobodu.

Još uvek nije poznato zbog čega je Alagić priveden, ali najbitnije je da je on sad na slobodi.

Bonus video:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading