TRAGEDIJA NA MEDENOM MESECU! Mladoženja poginuo na Karibima, prijatelji i porodica NEMI OD BOLA, slupljaju novac za SAHRANU

Autor:

Svet

07.11.2023

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medeni mesec mladog para iz Ohaja na Кaribima završen je tragično.

TRAGEDIJA NA MEDENOM MESECU! Mladoženja poginuo na Karibima, prijatelji i porodica NEMI OD BOLA, slupljaju novac za SAHRANU

Foto: FACEBOOK

 Nejt i Marijana Кulman iz Stubenvila venčali su se 28. oktobra i krenuli na medeni mesec na Svetu Luciju. Mladoženja Naјt je bio student Franjevačkog univerziteta u Stubenvilu. Međutim, samo tri dana nakon venčanja, došlo je do strašne nesreće na vodi tokom skijanja, u kojoj je Naјt izgubio život. Ova tragedija je šokirala i potresla njihove porodice i prijatelje.


Na GoFundMe stranici osnovanoj za prikupljanje novca za pomoć porodici, opisano je koliko je Naјt bio divan muž, prijatelj, sin i brat u Hristu. Njegova smrt je ostavila veliku prazninu u njihovim životima. Porodica moli za pomoć u pokrivanju troškova sahrane i putovanja do Svetu Luciju.

Foto: FACEBOOK

 

 


Na drugoj GoFundMe stranici, koja je takođe osnovana za prikupljanje novca, navedeno je da će donacije pomoći u pokrivanju troškova putovanja do Svetu Luciju i nazad, izdavanja pasoša, smeštaja, obroka i sahrane. Kako bi pomogli porodici u ovom teškom trenutku, ljudi su iz celog sveta već donirali više od 100.000 dolara.

Prema rečima majke Heder Кulman, koja je napisala na Fejsbuku da je njen sin "završio u naručju Isusa", Nejtova smrt ih je sve iznenadila i oduzela im dah. Uprkos bolu i teškoćama koje osećaju, Heder i njena porodica se uzdaju u svoju veru i Božju milost da prebrode ovu tragediju. Ona je naglasila da je tužna što Natanijel više nije sa njima, ali veruje da je sada na nebu i da će se moliti za njih.

Foto: FACEBOOK

 

 


Ova tragična priča je pokrenula mnoge ljude da se pomole za porodicu Кulman i da izraze svoju podršku i saučešće. Njihova vera i snaga u ovom teškom vremenu su inspiracija za sve nas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading