VELIKI PROBLEM ZA MILOJEVIĆA! Pripreme Zvezde proteći će bez NAJBOLJEG igrača!

Autor:

Sport

28.12.2023

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli iznenada suočeni sa neprijatnom situacijom.

VELIKI PROBLEM ZA MILOJEVIĆA! Pripreme Zvezde proteći će bez NAJBOLJEG igrača!

Foto: ST/D. KADIĆ

Još ranije smo pisali da će novi-stari trener Crvene zvezde Vladan Milojević tokom zimskih priprema na Kipru ostati bez najmanje kvarteta Afrikanaca, koji moraju da se odazovu nacionalnim obavezama u reprezentacijama, ali tu se ne završava glavobolja za iskusnog stručnjaka.

Sa Marakane je stigla potvrda da će na Kupu Afričkih nacija igrati Naser Điga za Burkinu Faso, Osman Bukari u selekciji Gane, dok će na spisku "crnih zvezda" biti verovatno i Edmund Ado. Napadač Žan-Filip Kraso predviđen je na konačan spisak Obale Slonovače, a Kings Kangva standardno ide u reprezentaciju Zambije.

Dobra vest za Milojevića je da će Gelor Kanga početi pripreme od starta, jer se Gabon nije kvalifikovao, kao i Piter Olajinka i Šerif Endiaje, pošto nisu reprezentativci Nigerije, odnosno, Senegala.

Republika

Foto: Starsport

Inbeom Hvang

Afrički i Azijski kup ove godine održavaju se u isto vreme, što će napraviti ogromne probleme klubovima iz najjačih evropskih liga. Najveći problem za Crvenu zvezdu biće izostanak Inbeom Hvanga. Južna Koreja je grupi sa Malezijom, Jordanom i Beninom, otvoren joj je put ka osmini finala i u toj fazi takmičenja 28. januara biće apsolutni favorit. Prema procenama, reprezentacija čiji je selektor legendarni bivši nemački reprezentativac Jirgen Klinsman, naći će se u finalu 10. februara.

Međutim, i ako bi se desilo čudo da Južna Koreja ispadne u četvrtfinalu, utakmice te faze će se igrati u danu kad će Crvena zvezda završavati pripreme na Kipru 2. februara.

Podsetimo, branilac superligaške titule, nastavlja trku za bodove 10. februara, protiv Voždovca pred svojim navijačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading