PA OVO JE ZA SVAKU POHVALU! Evo kako su se osnovci iz Beograda dosetili da zarade: Uzimaju 550 dinara za sat vremena! POGLEDAJTE OGLAS (FOTO)

Autor: D.B.

Vesti

28.12.2023

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosetili se kako da zarade!

PA OVO JE ZA SVAKU POHVALU! Evo kako su se osnovci iz Beograda dosetili da zarade: Uzimaju 550 dinara za sat vremena! POGLEDAJTE OGLAS (FOTO)

Foto: pixabay.com

 

U centru Beograda, grupa dece iz kraja ulica Dalmatinska i okoline odlučila je da iskoristi svoju ljubav prema životinjama i pokrene biznis šetanja pasa. Oglas koji su objavili na Fejsbuk stranici "Dnevna doza Beograda" privukao je pažnju mnogih građana i izazvao brojne komentare.

 

 

https://www.facebook.com/dnevnadozabeogradaa/posts/752564033584467?ref=embed_post


Petoro dece ističe da imaju šest godina iskustva u šetanju pasa i da brinu o ljubimcima tokom šetnje. Ponuđeni termini šetnje variraju u trajanju od 15 do 60 minuta, sa cenama od 250 do 550 dinara. Ova inicijativa je naišla na podršku i odobravanje korisnika društvenih mreža, koji su istakli da je cena pravedna za pruženu uslugu.

 


Komentari korisnika društvenih mreža odražavaju oduševljenje i podršku ovoj inicijativi. Mnogi su pohvalili preduzetnički duh dece, ističući da je lepo videti mlade ljude koji se bave poslom na pošten način. Takođe, građani su izrazili zadovoljstvo što deca pokazuju ljubav prema životinjama i spremnost da se brinu o njima, ističući da je ovo primer kako deca svoje slobodno vreme mogu iskoristiti na koristan i odgovoran način.


Uz brojne pozitivne komentare, istaknuto je i da je važno podsticati ljubav prema životinjama kod dece, te da je to dragocena vrednost koja se može razviti kroz ovakve inicijative. Građani su pohvalili decu iz Beograda ističući da je njihova ljubav prema životinjama vredna divljenja i podrške.

Ova inicijativa dece iz Beograda pokazuje da preduzetnički duh ne poznaje granice, te da ljubav prema životinjama može biti pokretač za nove ideje i poslovne poduhvate.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading