MILOJEVIĆ FORMIRAO STRUČNI ŠTAB! Evo ko će POMAGATI novom treneru Zvezde! Tu je i dobro POZNATO ime!

Autor:

Sport

22.12.2023

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi šef stručnog štaba crveno-belih izabrao najbliže saradnike.

MILOJEVIĆ FORMIRAO STRUČNI ŠTAB! Evo ko će POMAGATI novom treneru Zvezde! Tu je i dobro POZNATO ime!

Foto: Starsport

Posle poraza u 171. Večitom derbiju od Partizana, uprava Crvene zvezde uručila je otkaz Baraku Baharu, dok je na mestu Izraelca angažovan proslavljeni trener srpskog šampiona Vladan Milojević.

Povratnik na klupu crveno-belih iz sebe ima fenomenalne rezultate sa klubom iz Ljutice Bogdana, pošto je dva puta zaredom uspeo da izbori plasman u Ligu šampiona, dok mnogi navijači sa ponosom pamte okršaj protiv Liverpula iz 2018. godine, kada su crveno-beli trijumfovali sa 2:0 golovima Milana Pavkova, dok su "redsi" te sezone postali evropski prvaci.

Iskusni stručnjak je sa Marakanu otišao 19. decembra 2019. godine, a sada se vraća u delikatnom trenutku, pošto je branilac superligaške titule u domaćem prvenstvu već doživeo tri poraza i prepustila jesenju titulu večitom rivalu iz Humske.

Foto: ST/D. KADIĆ

Zvezdan Terzić i Vladan Milojević

Milojević je sa sobom doveo i tim saradnika, a on će se znatno razlikovati od onog od pre četiri godine. Njegova "desna ruka" biće Nebojša Milošević, koji je već radio u Zvezdi tokom mandata Dejana Stankovića, a osim njega tu će biti i Ivan Vučetić i Bojan Ofenbaher.

- Moji saradnici su vrlo posvećeni poslu i veliki zvezdaši. Siguran sam da poznajete Nebojšu Miloševića. Bio je ovde i ranije. Za fizičku spremu biće zadužen Ivan Vučetić, a analitičar je Bojan Ofenbaher... Vrlo su posvećeni, mnogo mi pomažu - rekao je Milojević.

Republika

Foto: Starsport

Milojević sa saradnicima

Kada je u pitanju trener golmana, ovu dužnost će i dalje obavljati Dušan Gašić, dok još uvek nije poznato hoće li u stručnom štabu ostati i Vujadin Savić, koji je tokom prvog mandata Vladana Milojevića bio kapiten Zvezdinog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading